fbpx
30.9 C
Budapest
szombat, július 24, 2021

Pro Video – DVD és Blu-ray megjelenések: 2019 Január

Apróláb (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. január 16.

Zendaya és Common új dalaival és nagyszerű szereposztással érkezik ez az animációs kalandfilm, amely kiváló szórakozást nyújt az egész család számára. Az Apróláb a feje tetejére állítja a nagylábúak legendáját, ugyanis egy kíváncsi jetiről szól, aki olyasvalamit talál, melyről azt hitte, nem létezik: egy embert! Az aprólábú megjelenése pedig az egész jeti közösséget megbolygatja, melyet hirtelen roppant mód érdekelni kezdi, hogy mi más lehet még a nagyvilágban.

EXTRA a DVD-n (magyar felirattal):

  • Jeti vagy nem jeti, ez itt a kérdés! Az Apróláb megalkotása

EXTRÁK a BD-n (magyar felirattal):

  • EGYÜTT ÉNEKLŐS VÁLTOZAT
  • Plusz minifilm, videóklipek és még sok minden más!

Az apáca (DVD, Blu-ray, Steelbook, 4K UHD) – Megjelenés: 2019. január 23.

Mikor egy apáca öngyilkos lesz egy elszigetelt kolostorban valahol Romániában, a Vatikán egy terhes múlttal rendelkező papot és egy felesketés előtt álló apácanövendéket küld az eset kivizsgálására. Ketten együtt pedig felfedik a zárda szentségtelen titkát. És nem csupán életüket, a hitüket, de a lelküket is kockáztatva szállnak szembe azzal a gonosz erővel, amely a rettegett apáca formáját öltve már a Démonok között 2-ben is terrorizálta a közönséget. A zárda pedig hamarosan az élők és az elátkozottak rémületes csataterévé változik.

EXTRÁK A BD-n és a 4K UHD-n (magyar felirattal):

  • EGY ÚJ HORRORIKON
  • A DÉMONOK KÖZÖTT KRONOLÓGIÁJA
  • A POKOLI PLANÉTA
  • Plusz több, mint 10 percnyi kimaradt jelenet!

A cikkben szereplő fotók csak tájékoztató jellegűek, a végleges kinézet ezért eltérhet, a forgalmazó ugyanis hivatalos képeket nem közölt.

Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGFRISSEBB