fbpx
17.8 C
Budapest
szerda, május 12, 2021

Pro Video – DVD és Blu-ray megjelenések: 2018 December

A Hangya és a Darázs (DVD) – Megjelenés: 2018. december 5.

Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs! Még fel sem dolgozta az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit, de Scott Langet már egy újabb, sürgős feladattal bízza meg mentora, Dr. Hank Pym. De ezúttal nem elég csak felölteni különleges ruháját, még azt is meg kell tanulnia, hogy dolgozzon együtt a Darázzsal, hogy fedezzenek fel néhány értékes titkot a múltból.

Meg – Az őscápa (DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray steelbook, 4K UHD) – Megjelenés: 2018. 12. 12.

Mikor egy masszív szörnyeteg megtámad egy tengeralattjárót, a legénység a Csendes-óceán legmélyebb árkának fenekén reked. A Megalodon támadt rájuk, egy rég kihaltnak vélt, 25 méteres óriáscápa. Hogy embereit kimentse, Zhang, az ambiciózus oceanográfus (Winston Chao) felbéreli Jonas Taylort, a profi merülőt (Jason Statham), hogy a segítségükre siessen. Az oceanográfus lányával, Suyinnal (Li BingBing) kiegészülve Taylor pedig megpróbálja kicselezni a földkerekség legnagyobb ragadozóját – azt a bestiát, mellyel egyszer már szembesült korábban.

Barátom, Róbert Gida (DVD) – Megjelenés: 2018. 12. 12.

Micimackó és barátai új kalandra indulnak, hogy megmutassák az időközben felnőtt Róbert Gidának, milyen érzés nevetni, illetve azt, hogy „a semmittevésből néha kisülhet valami csodálatos”. Éld át te is a családoddal ezt a csodát, amit ez a nagyszívű Disney-mese kínál.

Kőgazdag ázsiaiak (DVD) – Megjelenés: 2018. december 19.

Kevin Kwan bestsellere alapján készült az Őrült gazdag ázsiaiak, amely a New Yorkban lakó Rachel Chu-ról (Constance Wu) szól, aki barátjával, Nick Younggal (Henry Golding) közösen Szingapúrba utazik a férfi legjobb barátjának esküvőjére és hogy most először találkozzon Nick famíliájával. Ott pedig hamar kiderül, hogy a szerelemnél már csak egy dolog őrültebb: a család.

Westworld 2. évad (DVD) – Megjelenés: 2018. december 19.

2016 szenzációja volt a sorozat, ami a mesterséges értelem hajnalán játszódott, és a bűnbeesés evolúcióját mutatta be egy olyan világban, ahol az ember minden vágyát kiélheti. Két évig kellett várni, hogy folytatódjék a sötét odisszea. Decemberben pedig megérkezik az otthonunkba is.

Mátrix Újratöltve (4K UHD) – Megjelenés: 2018. december 5.

Mindhárman visszatértek a Mátrix-trilógia nagyszabású második fejezetére, hogy izgalmas új szövetségesek oldalán szálljanak szembe olyan ellenfelekkel, melyeket klónoztok, upgradeltek és nem sok választja el őket attól, hogy bevegyék az emberiség utolsó támaszpontját. A Wachowskiék és Joel Silver producer is visszatértek, méghozzá egy még nagyobb szabású történettel és olyan látványvilággal, amitől megáll az ész.

Mátrix Forradalmak (4K UHD) – Megjelenés: 2018. december 5.

Őket és mindenki mást is csak egy hajszál választ el a győzelemtől, illetve a teljes kihalástól a Gépek elleni háborúban – erről mesél a Mátrix trilógia nagyívű utolsó fejezete. Neónak oda kell mennie, ahol ember még nem járt – a Gépek városába, hogy megvívja utolsó, mindent eldöntő csatáját Smith-szel, a lázadó programmal, amely erősebb, mint valaha. A Wachowskiék és Joel Silver pedig teljesítik a lehetetlent, és túlszárnyalták az első két filmet is.

A Gyűrűk Ura – A két torony (Bővített, SZINKRONIZÁLT változat) (Blu-ray) – Megjelenés: 2018. december 5.

A GYŰRŰK URA: A KÉT TORONY™ BŐVÍTETT VÁLTOZAT – HD 1080p FELBONTÁS, 4 audiokommentár a rendező, a forgatókönyvírók, a stáb és a szereplők részvételével  – több mint 30 közreműködővel. Többek között Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Barrie M. Osborne, Richard Taylor, Andrew Lesnie, Howard Shore, Jim Rygiel, Joe Letteri, és Elijah Wood, Sean Astin, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee, Sean Bean, Miranda Otto, Brad Dourif, Andy Serkis, Bernard Hill és mások részvételével.

A Gyűrűk Ura – A király visszatér (Bővített, SZINKRONIZÁLT változat) (Blu-ray) – Megjelenés: 2018. december 5.

A GYŰRŰK URA: A KIRÁLY VISSZATÉR™ BŐVÍTETT VÁLTOZAT – HD 1080p FELBONTÁS, 4 audiokommentár a rendező, a forgatókönyvírók, a stáb és a szereplők részvételével  – több mint 30 közreműködővel. Többek között Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Barrie M. Osborne, Richard Taylor, Howard Shore, Jim Rygiel, és Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Sean Astin, John Rhys-Davies, Bernard Hill, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Miranda Otto, David Wenham, Karl Urban, John Noble és Andy Serkis, valamint Szméagol és Gollam részvételével.

2001: Űrodüsszeia (4K UHD) – Megjelenés: 2018. december 5.

Stanley Kubrick ámulatba ejtő, Oscar®-díjas* alkotása nem csupán az ember és gép konfliktusának magával ragadó drámája, de egyben egyedülálló házassága a zenének és a mozgóképnek. Kubrick – aki Arthur C. Clarke-kal közösen írta a film forgatókönyvét – először a letűnt korokba látogat el, majd minden idők egyik legzseniálisabb vágásával ugrik néhány ezer évet az időben, hogy feltárja nekünk az emberiség által meghódított űrt, hogy végül főhősét, Bowmant, az űrhajóst (Keir Dullea) a sötét űr mélyére és talán a hallhatatlanságba repítse. „Nyisd ki a zsilipkaput, HAL!” Hadd kezdődjön el olyan kaland, amire még soha nem volt példa az univerzumban!

A cikkben szereplő fotók csak tájékoztató jellegűek, a végleges kinézet ezért eltérhet, a forgalmazó ugyanis hivatalos képeket nem közölt.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGFRISSEBB