fbpx
-0.7 C
Budapest
szerda, január 27, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek PLETYKA: Jelenleg 9 Star Wars film van készülőben a Disney-nél

PLETYKA: Jelenleg 9 Star Wars film van készülőben a Disney-nél

A hírt egy Twitter felhasználó tette közzé, aki állítólag nem mástól szerezte az információt, mint Tom Kane-től, aki többek között a Klónok háborúja című animációs sorozat Yodájaként és az Utolsó Jedik Akchbar admirálisaként lehet ismerős a rajongók számára. A Star Wars podcastjairól híres Aaron Goins egész pontosan az alábbiakat tette közzé Twitter oldalán:

Tom Kane nagyon hezitált, hogy megossza-e, azt amit tud, de végül annyit elárult, hogy legalább 9 Star Wars film van jelenleg valamilyen státuszban. Néhány karakter különálló alkotását már bejelentették, de Yodáét például nem.

A stúdió által egyelőre csak a Star Wars IX. része, a különálló Obi-Wan és Boba Fett filmek, valamint a Rian Johnson fejlesztése alatt álló, cím nélküli Star Wars trilógia lett bejelentve. Arról azonban még nincs hírünk, hogy mit takarhat a fennmaradó három film mit takarhat. Habár Kane szavaiból arra lehet következtetni, hogy Yoda is saját filmet kaphat a jövőben. Természetesen a fentebb közétett híreket érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen nem maga Tom Kane osztotta meg azokat. Illetve azt sem lehet tudni pontosan, hogy ha a színész valóban mondott is ilyeneket, akkor az mikori információk, hiszen a stúdió, könnyen elképzelhető, hogy a Solo bukása után megnyirbálta az különálló Star Wars történetek listáját. A stúdió részéről bővebb információkat és bejelentéseket azonban a jövő hónapban megrendezésre kerülő Comic-Con, valamint a 2019-es Star Wars Celebration előtt nem nagyon várhatunk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB