fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Pletyka: Ben Affleck most mégiscsak szívesen maradna Batman

Pletyka: Ben Affleck most mégiscsak szívesen maradna Batman

A 45 éves színész 2016 előtt még hatalmas lelkesedéssel ugrott bele a DC filmes univerzumába és ezzel együtt Batman jelmezébe is. A Batman Superman ellen kritikai buktája után még teljes vállszélességgel kiállt a stúdió és a szerepe mellett, aztán egyre több összetűzése akadt a stúdióval az önálló Batman mozit illetően. Miután kreatív nézeteltérésekre hivatkozva otthagyta a produkció rendezői székét egyre kevesebb hajlandóságot mutatott a köpenyes lovag megformálását illetően. Az Igazság Ligája pedig végleg betett neki, miután azt mondta köszöni szépen elég volt. A Warner ezután gőzerővel neki is állt megkeresni Affleck lehetséges utódját.

A Batman News rajongói oldal értesülései szerint azonban a színész most meggondolta magát és mégis szívesen maradna DC univerzumán innen. Ezt egyébként egy megbízható DC-hez közeli forrás, a Daniel RPK néven futó Twitter felhasználó (és nem mellesleg forgatókönyvíró) tette közzé a neten:

Nem rég azt a fülest kaptam, hogy Ben Affleck továbbra is szeretne a DCEU Batman-je maradni.

Hogy a színész miért gondolhatta meg magát arról nem szólt a hír, ahogy arról sem, hogy a stúdió egyáltalán tényleg szeretné-e még, hogy ő alakítsa Bruce Wayne-t és Batman-t, de mivel a rajongók nagy része igazán kedvelte az alakítását az eddigi filmekben, így sanszos, hogy a Warner-nek sincs ellenére a dolog. Annak ellenére, hogy a forrás megbízhatónak számít, érdemes fenntartásokkal kezelni ezt a hírt. Mi egyébként személy szerint örülnénk, ha Affleck maradna.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB