fbpx
9 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Pletyka: A Disney hajlandó leülni beszélgetni James Gunn-nal

Pletyka: A Disney hajlandó leülni beszélgetni James Gunn-nal

Tegnap még arról adtunk hírt, hogy a Disney nem sieti el a két hete, sértő Twitter bejegyzései miatt kirúgott James Gunn helyettesítését. Ma viszont a legfrissebb pletykák szerint mégis van rá esély, hogy a rendező visszakerüljön a Galaxis őrzői 3 című film élére. Gunn 10 évvel ezelőtti bejegyzéseiben olyan érzékeny témákkal viccelődött, mint a pedofília, a holokauszt, vagy 9/11-es terrortámadás. Amikor pedig ezeket a rég óta törölt bejegyzéseket nyilvánosságra hozta a rendező egyik “jóakarója”, akkor az egeres cég anélkül rúgta ki Gunn-t, hogy elbeszélgettek volna vele. A Disney-s hírek tekintetében megbízhatónak számító, The DisInsider főszerkesztője, Skyler Shuler szerint ez most változott és a stúdió hajlandó leülni és elbeszélgetni a Galaxis őrzői-filmek rendezőjével.

Azt hallottam, hogy a Disney le fog ülni beszélgetni James Gunn-nal. Van esély a visszavételére. A Disney legalábbis foglalkozik az üggyel.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet sor a tárgyalásra, ahogy azt sem, hogy a stúdió valóban a lehetséges visszavételről szeretne-e elbeszélgetni Gunn-nal, vagy csak tiszta vizet szeretne önteni a pohárba és személyesen is elmondanák neki, hogy miért döntöttek a kirúgása mellett. De, ha esetleg az előbbiről is lenne szó akkor sem biztos, hogy a rendező az őt ért meghurcoltatások miatt szívesen visszatérne. Bár azt ismerve, hogy Gunn mennyire a szívén viseli ezeknek a filmeknek a sorsát valószínűleg nem visszakozna, főleg azután, hogy a film főszereplői és rajongói egy emberként álltak ki mellette.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB