fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Pharrell Williams szerzi a Grincs főcímdalát

Pharrell Williams szerzi a Grincs főcímdalát

Bejött Hollywood Pharrell Williamsnek, hiszen a Gru 2-ben felcsendülő Happy című daláért Oscarra jelölték öt éve. Most pedig ismét nekifut, hogy megszerezze a díjat, ezúttal A Grincs animációs verziójának dalát jegyzi, amely a You Are A Mean One című nóta átirata, szerzőtársa a négyszeres Oscar-jelölt Danny Elfman. A 45 éves rapper itt nem áll meg, ő lesz ugyanis a film narrátora is.

A Grincs egyébként is nehézsúlyú művészekkel támad, a címszereplő például Benedict Cumberbatch hangján szólal meg, aki napjaink egyik legzseniálisabb színésze. Ezzel kapcsolatban a filmet gyártó Illumination vezére, Chris Meledandri úgy nyilatkozott, választásuk azért esett az angol színészre, mert olyan hangot kerestek a karácsonyi mumus számára, amely egyszerre szól viccesen gonoszan és esendően. A Marvel-filmek Doctor Strange-je mellett olyan színészek hangja is visszaköszön majd a karácsonyi animáció filmben, mint Rashina Jones (Haverok harca, Social Network), Angela Lensbury (Gyilkos sorok, A szépség és a szörnyeteg), valamint Kenan Thompson (Hupikék törpikék 1-2., Rock Csont).

Hazai bemutató2018. december 6.
Forrás: UIP-Duna Film

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB