fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Peter Jackson Középfölde helyett lehet, hogy a DC univerzumát választja?

Peter Jackson Középfölde helyett lehet, hogy a DC univerzumát választja?

A DC filmes univerzuma két éve kapott igazán nagy lökést, a Batman v Superman című filmmel. A nagy lendület azonban már a tavaly bemutatott negyedik filmjükre (Az Igazság Ligája) elfogyott. Így a stúdió mindent meg tesz annak érdekében, hogy felélessze az ideje korán kifulladt univerzumot. A következő két évre már megvan a menetrend, melyet a decemberben mozikba kerülő Aquaman nyit meg, majd 2019-ben jön a Shazam! és az elképesztő sikereket elért Wonder Woman folytatása. Ez a három film biztosan elkészül, de rajtuk kívül tervben van még egy Joker eredet film, egy Birds of Prey film és a Suicide Squad folytatása is. Továbbá fél tucat egyéb alkotásról is szó esett már, de ma egy minden eddiginél hajmeresztőbb pletyka ütötte fel a fejét, a The One Ring weboldalnak köszönhetően.

A Gyűrűk ura rajongó oldal ugyanis nem mást állít, minthogy a Középfölde-filmek (Gyűrűk Ura trilógia, Hobbit trilógia) legendás rendezője, Peter Jackson azon vacillál jelen pillanatban, hogy stábjával az Amazon által terjesztett (de a Warner Bros. felügyeletével készülő) Gyűrűk ura sorozat vagy a DC filmes univerzuma mögé álljon be erősítésnek. Igazából egyik sem lenne meglepő, mert Jacksonnak szívügye Tolkien világa, ugyanakkor a DC jelenlegi elnökével, Walter Hamada-val is szoros kapcsolatot ápol. Hogy Peter Jackson rendezőként is bevállalna-e egy DC filmet, vagy csak producerként működne közre arról nem szóltak a hírek, de vélhetően hamarosan választ kapunk minden kérdésünkre.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB