fbpx
7.4 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Oscar esélyes Lady Gaga és Bradley Cooper közös filmje

Oscar esélyes Lady Gaga és Bradley Cooper közös filmje

Idén tartják a 75. Velencei Filmfesztivált, és a mustra igyekszik méltó módon megünnepelni a különleges évfordulót. Talán sosem volt még annyi sztár és annyi különleges bemutató Európa egyik legismertebb filmes eseményén, mint az idén, de a neves vendégek közül is kiemelkedik, hogy Lady Gaga is gondolába szállt, hogy péntek este jelen lehessen filmje premierjén. A Csillag születik két főszereplője közül a másikat Bradley Cooper alakítja, aki a rendezője is a filmnek. Ahhoz képest, hogy Cooper elsőfilmes rendező, hatalmas várakozás előzte meg a bemutatót: már csak azért is, mert sokak szerint a sztárpáros közös munkája Oscar-díjra is esélyes.

A két zenész szerelméről szóló sztorinak ez a negyedik filmes feldolgozása, és az előző változatok mindegyikét jelölték valamilyen kategóriában: Barbra Streisand is ezért vehette át a díjat 1976-ban. Most nemcsak a színészek és a zenészek reménykedhetnek – állítólag Sam Elliott is eséllyel drukkolhat, hogy a legjobb mellékszereplőként megkapja a legnagyobb díjat, amelyről filmesek álmodnak. A kritikusok visszajelzése alapján minden esélye meg van mind a filmnek, mind pedig a szereplőknek arra, hogy Oscar jelöléseket zsebelhessenek be. A filmre a bemutató után a  The Guardian, a Variety és a The Telegraph is 100%-os értékelést adott.

Hazai bemutató: 2018. október 4.
Forgalmazó: InterCom


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB