fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Nézzétek meg, hogy fog kinézni a DC-moziuniverzumának új hőse, Shazam!

Nézzétek meg, hogy fog kinézni a DC-moziuniverzumának új hőse, Shazam!

Mondd ki, Shazam! és minden átalakul! Billynek, a képregénybeli srácnak az a különleges képessége, hogy ha kimondja a varázsszót, szuperhőssé változik. A készülő szuperhősfilm, a Shazam! pedig egy egész világegyetemet fog átalakítani, ugyanis a DC univerzumán belül játszódó film egyszerre lesz látványos szuperhőscsoda és vígjáték.

A napokban végre nyilvánosságra került az első hivatalos fotó a forgatásról, és abból nem csak az derül ki, hogy a főszereplő, Zachary Levi az elmúlt egy évben elképesztően kigyúrta magát – azt, hogy nem csupán a jelmez alatti tömésről volna szó, azt jó pár instagram fotóval bizonyította –, az is egyértelműnek tűnik, hogy az alkotók komolyan veszik a műfajt. Élénk színeiben, beálltásában, a hős klasszikusokat idéző jelmezében minden olyan, mintha a jelenet valóban egy képregény egy kockájából származnaHa az antik istenek és hősök nevéből álló név (Salamon, Herkules, Atlasz, Zeusz, Akhilleusz, Merkúr) nem volna elég, akkor bízzunk a rendezőben, aki az Amikor kialszik a fény-nyel és az Annabelle 2.-vel is nagy siker ért el meg a szereposztásban: a főgonosz Mark Strong lesz, a pálcáját átadni akaró vén varázslót pedig Djimon Hounsou játssza.

Forrás: InterCom


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB