fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Nem csillapodnak a kedélyek: Dave Bautista szerződést bont, ha a Disney nem...

Nem csillapodnak a kedélyek: Dave Bautista szerződést bont, ha a Disney nem James Gunn forgatókönyvéből készíti a Galaxis őrzői harmadik részét

Tegnap természetsen mi is beszámoltunk róla, hogy a Marvel-moziuniverzum Drax-ét alakító Dave Bautista nagyon megorrolt a Disney-re, miután a stúdió kirúgta a James Gunn-t a Galaxis őrzői harmadik részének rendezői pozíciójából. Tegnap a színész még azt mondta, hogy ameddig jelenlegi szerződése köti, addig természetsen továbbra is eljátsza Drax-et a Marvel filmjeiben, de ennek ellenére hányingere van, ha arra gondol, hogy olyan cégnek kell dolgoznia, akik fejet hajtanak a fasiszta cybernácik előtt. Ma azonban még ennél is tovább ment. Legújabb, a Shortlist-nek adott interjújában ugyanis határozottan kijelentette, hogy ha a stúdió Gunn eredeti forgatókönyvét is kukázza, akkor ő bizony felbontja a szerződését:

Arra az elhatározásra jutottam, hogyha a Marvel nem használja fel James [Gunn] forgatókönyvét, akkor megkérem őket, hogy engedjék felbontani a szerződésemet és karakteremet vagy hagyják ki teljesen a jövő beli filmekből, vagy castingolják újra. Ha nem ezt tenném, azzal cserben hagynám James-et.

A helyzet tehát továbbra sem akar csillapodni James Gunn kirúgását követően. Nem tetszésének pedig Bautista adott eddig legjobban hangot, de ennek ellenére nem gondoljuk, hogy ezzel bármit is elérne a Disney-nél, hiszen a múltban is könnyűszerrel váltak meg olyan színészektől, mint Edward Norton, vagy Terrence Howard. Bár Drax esetében lehet valószínűbb, hogy valamilyen úton módon inkább kiírnák a karaktert az univerzum további filmjeiből, aminek mi nagyon nem örülnénk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB