fbpx
5.7 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Neil Blomkamp elárulta, hogy kit látna szívesen az új Robotzsaru film főszerepében

Neil Blomkamp elárulta, hogy kit látna szívesen az új Robotzsaru film főszerepében

Néhány hete robbant a hír, miszerint Neil Blomkamp (District 9, Chappie) leszerződött egy új Robotzsaru film elkészítésére. A film érdekességét az adja majd, hogy az eredetileg tervezett, Edward Neumeier által írt, soha el nem készült folytatás forgatókönyvén alapszik. Tehát tulajdonképpen egyenesági folytatása lesz Paul Verhoeven, 1987-es klasszikusának. Ezzel megfeledkezve a még épphogy nézhetőre sikerült Robotzsaru 2 és a már-már nézhetetlen határát súroló Robotzsaru 3 című filmekről. Ahogy a Joel Kinnaman főszereplésével készült 2014-es remake sztorija sem fog az új filmhez kapcsolódni. A hír bejelentését követően véleményem szerint mindenkiben az a kérdés fogalmazódott meg, hogy vajon ki bújhatna az ember és gép ötvözetéből létrejött szuperszaru bőrébe. Nos, egy rajongó nem volt rest feltenni ezt a kérdést Blomkamp-nek, aki Twitter oldalán készségesen válaszolt is rá, hogy ő kit szeretne látni a szerepben:


Dimitri Vegas: Tegnap este újranéztem a Robotzsaru-t… Még mindig az egyik legjobb. Alig várom, hogy lássam a Neill Blomkamp féle változatot… de vajon ki játszhatná Robotzsaru-t?

Neil Blomkamp: Peter Weller [az eredeti Robotzsaru]

A válasz rövid, de egyértelmű. Blomkamp nem mást, mint a Robotzsaru első és második részének legendás színészét, Peter Weller-t szeretné újra a szerepben látni. Ez természetesen csak a rendező elképzelése, amibe még a stúdiónak is lesz beleszólása. Minden esetre a most 71 éves Weller aktívan színészkedik a mai napig, szóval minden adott, hogy újra eljátszhassa a karaktert, de a stúdió szinte biztos, hogy fiatalabb színészt szeretne megnyerni a szerepre.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB