fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Néhány szerencsés már láthatta a Bosszúállók: Végtelen háború első 30 percét -...

Néhány szerencsés már láthatta a Bosszúállók: Végtelen háború első 30 percét – íme a vélemények!

A Russo fivérek ígéretükhöz híven néhány szerencsés rajongónak levetítették az évtized legjobban várt alkotásának, a Bosszúállók: Végtelen háború első harminc percét. A rajongók pedig nem voltak restek megosztani véleményüket a nagyvilággal.

JOE.ie

Ma volt szerencsénk látni a Végtelen háború első 24 percét. És csak annyit mondhatunk, hogy most azonnal látni akarjuk az EGÉSZET! Vicces, az akció jelenetek epikusak és a főellenségek elképesztően jól festenek.

Digital Spy Film

Csak 30 percet láttunk a Végtelen háborúból és nem mondthatunk róla egyelőre túl sokat, de annyit elárulhatunk, hogy a különböző csapatok közti jelenetek nagyon jól elkülönülnek egymástól hangulatban. Főleg a Galaxis őrzői-t felvonultató részek. Sólyomszemet továbbra sem láttuk.

Claire Rim

Igazi öröm volt végignézni ezt a 30 percet, ami után csak egy szót tudok mondani: WOW!

Tom Butler

25 percet láttam a Végtelen háborúból. Pokolian szórakoztató volt, ahogy az eddigi Marvel karakterek keresztezték egymás útját. Nagyon humoros és minden egyes penny meglátszik rajta, amit a Russo fivérek költöttek rá.

Az első teljes hosszúságú kritikákra még április 24-ig várnunk kell. 25-én pedig premier előtt már mi is megbizonyosodhatunk róla, hogy sikerült a Marvel eddigi legnagyobb vállalkozása.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB