fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Natalie Portman szívesen elkészítené a V mint vérbosszú folytatását

Natalie Portman szívesen elkészítené a V mint vérbosszú folytatását

 

A V mint vérbosszú című utópisztikus thriller 13 évvel ezelőtt került bemutatásra a mozikban. Akkoriban nem sikerült bankot robbantani a meglehetősen komor hangulatú, Alan Moor azonos című képregénye alapján készült alkotásnak. Az 50 millió dollárból készült film, hiszen Amerikában csak 70 milliót termelt, de világszinten sem sikerült megdupláznia büdzséjét. Ennek ellenére azonban hosszú évekig terveben volt egy folytatás is, ami aztán azóta sem készült el. Pedig a film igazi kultstátuszt vívott ki magának az elmúlt, közel 15 év alatt és az IMDb 250 legjobb filmjét összesítő listáján is bérelt helye.

De most talán újra szóba kerülhet a stúdiónál a V, mint vérbosszú 2 terve. A Comic Book kérdezz-felek posztjában, ugyanis Natalie Portman elárulta, hogy minden eddig készült filmje közül legszívesebben a V mint vérbosszúhoz készítene folytatást. Ami már csak azért is meglepő, mert a színésznő a Thor-filmek után kijelentette, hogy végzett a képregény filmes zsánerrel. Igaz a a V mint vérbosszú inkább kemény társadalomkritika, mintsem színes ruhába bújt szuperhősöket. Persze Portman kijelentésébe egyelőre butaság lenne többet belelátni, mint ami, de mindenesetre biztató, hogy a blockbustereket nagy általánosságban kerülő színésznő nyitott a folytatásra és ez talán a stúdiót is újra arra sarkallhatja, hogy megfinanszírozzák az alkotást.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB