fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Most már biztos, hogy Martin Lawrence is benne lesz a Bad Boys...

Most már biztos, hogy Martin Lawrence is benne lesz a Bad Boys 3-ban!

A Michael Bay által rendezett Bad Boys széria lassan 25 éve indult hódító útjára. Tulajdonképpen az első filmnek köszönheti Will Smith, hogy ki tudott törni a Kaliforniába jöttem című sorozatból rajta ragadt vicces fiú szerepkörből és ezáltal igazi A listás színész válhatott belőle. Filmbeli partnerének ez, azonban nem jött össze. Martin Lawrence megmaradt az olyan, közepesen szórakoztató vígjátékoknál, mint a Gagyi mami-trilógia, az Állj, vagy jövök! vagy a Faterok motoron. Éppen ezért nem meglepő, hogy karrierje legnagyobb sikerének a mai napig az 1995-ös Bad Boy – Mire jók a rosszfiúk? és annak 2003-as folytatása, a Bad Boys – Már megint a rosszfiúk számít. Ennek tükrében az sem meglepő, hogy boldogan mondott igen a rég óta tervezett harmadik epizodra is, amit most egy képpel is megerősített a minap, Twitter oldalán.

A képen természetesen partnere Will Smith is ott virít, így most már 100%-ig biztosak lehetünk benne, hogy mind a két rosszfiú visszatér majd. A Bad Boy for Life névre keresztelt folytatás forgatása – ha minden a tervek szerint halad – jövő év elején, veheti kezdetét. A rendezői székben azonban most nem Michael Bay, hanem a relatíve újoncoknak számító, Adil El Arbi és Bilall Fallah foglalnak majd helyet. A bemutató dátumát a Sony, 2020 január 17-re tűzte ki.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB