fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Minden, amit a Marvel Kapitány-ról megtudtunk

Minden, amit a Marvel Kapitány-ról megtudtunk

Az Entertainment Weekly jóvoltából végre megkaptuk az első hivatalos fotókat a jövő márciusban érkező Marvel Kapitány című filmből. Ezzel egyidőben pedig rengeteg információ is napvilágot látott, a Marvel-moziuniverzum 21. alkotásáról. Ebből szemezgettünk nektek:

NEM eredetfilm lesz!

Habár a Marvel-moziuniverzumában új belépő lesz Marvel Kapitány karaktere, ennek ellenére mégsem eredetilm lesz. Az EW cikke alapján ugyanis a történet elején, a Brie Larson által életre keltett Carol Danvers már emberfeletti képességei birtokában van. És a film kezdetekor az egykori vadászpilóta már a Jude Law karaktere által vezetett, Kree katonákból álló Starforce csapat tagja. Danvers, azaz Marvel Kapitány akkor dönt úgy, hogy visszatér a Földre, amikor az a Kree-Skrull háború kellős közepébe kerül.

Kiderült, hogy Ben Mendelsohn kit alakít majd

A Marvel Kapitány az ezüst kor egyik legismertebb és legelismertebb képregényéből, a The Kree-Skrull War-ból merít majd sokat. A Skrullok, Marvel kapitánnyal együtt új szereplői lesznek a Marvel filmes univerzumában. Róluk annyit kell tudni, hogy egy alakváltó földönkívüli  faj, akik nem nézik jó szemmel a Kree-k ténykedéseit. Az eddigi találgatások szerint Mendelsohn ennek a fajnak az egyik tagját keltheti életre. Ez részben igaz is, de tegnap az is kiderült, hogy nem akárkit, hanem Talos-t alakítja a filmben, aki ugyan Skrull származású, de különlegességét pont az adja, hogy fajának többi tagjával ellentétben nem örökölte az alakváltás képességét. A színész eddigi szerepeiből (Zsivány egyes, Ready Player One) pedig kikövetkeztethető, hogy nem pozitív karakterről lesz szó.Ronan és Korath szerepére is fény derült

A Marvel Kapitány című filmmel kapcsolatos egyik legizgalmasabb hír az volt, hogy a Galaxis őrzőiből megismert Ronan és hű társa, Korath is visszatérnek majd. Mivel a történet a 90-es években, még jóval az első Őrzők film cselekménye előtt játszódik, így nem is kellett nyaka tekert indokkal feltámasztani őket. Azonban arról eddig nem sokat lehetett tudni, hogy pontosan mi lesz a szerepük. Az első fotók tanubizonyságai szerint viszont arra lehet következtetni, hogy Ronan a Jude Law által megformált Walter Lawson jobb keze lesz majd, míg a Korath-ot megszemélyesítő Djimon Hounsou pedig a Starforce csapat egyik tagja.

Igazán érzelmes, ugyanakkor vicces és akciódús film lesz

Ez a kijelentés a Marvel filmek szinte mindegyikére igaz, de Brie Larson elárulta szerinte miért lesz mégis különleges a Marvel Kapitány:

Ami számomra izgalmassá és különlegessé tette ezt a filmet az az volt, hogy: Nem veszi el a dolgok élét. Például amikor vicces, akkor tényleg vicces, amikor pedig érzelmes dolgok történnek benne, az valóban érzelmes. Talán ez az, ami különlegessé teszi majd ezt a filmet.

A fiatal Nick Fury és Coulson ügynök is feltűnik benne

Ez nem annyira újdonság mégis fontos megemlíteni, hiszen érdekes lehetőségekkel kecsegtet. Izgalmas lesz ugyanis látni a Marvel univerzum egyik meghatározó alakját egyszerű ügynökként, amikor még mindkét szeme megvolt. A rajongók egyik kedvenc mellékkaraktere, Coulson ügynök pedig ugyan már visszatért a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban, de a nagyvásznon most találkozhatunk vele először a 2012-es Bosszúállók óta.

Hazai premier: 2019. március 7.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB