fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Michael B. Jordan és Donald Glover is szerepelhet a Fekete Párduc folytatásában

Michael B. Jordan és Donald Glover is szerepelhet a Fekete Párduc folytatásában

A Fekete Párduc hatalmasat szólt idén februárban. A Ryan Coogler által rendezett szuperhős mozi világszinten 1.3 millió dollárt zsebelt be, mellyel a legtöbb Marvel produkciót sikerült is maga mögé utasítania. A folytatás ennek tükrében nem is lehetett kérdés, igaz azt hivatalosan, még egyelőre nem jelentette be a stúdió. És valószínűleg a Bosszúállók 4 bemutatójáig nem is nagyon kapunk bővebb információkat a produkcióról. Ezért a most következő híreket is érdemes fenntartásokkal kezelni.

A legfrissebb pletykák szerint Ryan Coogler gőzerővel dolgozik a Fekete Párduc folytatásán, sőt már konkrét elképzelései is vannak arról, hogy kiket szeretne a szereplőgárdában látni. A legérdekesebb casting híresztelés mindképpen az, hogy az első film végén elhalálozott Killmonger-t alakító Michael B. Jordan is visszatérhet a folytatásara. Hogy flashback jelentekről van-e szó, vagy esetleg sikerült túlélnie a küzdelmet T’Challa-val azt még nem tudni. A másik casting hír pedig Donald Glover-hez kapcsolódik, akit Coogler nagyon szeretne a Fekete Párduc 2 egyik szereplőjeként látni és a pletykák szerint már tárgyalásokat is folytatnak a színésszel. Glover egyébként már szerepelt egy Marvel produkcióban (Pókember: Hazatérés), mint Miles Molares nagybátyja. Így az ő szerződtetése is igencsak érdekes lépés lenne a stúdió részéről, de mint ahogy már mondtuk ezek csak pletykák egyelőre, így érdemes fenntartásokkal kezelni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB