fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megvan mikor kezdik forgatni a 25. Bond filmet

Megvan mikor kezdik forgatni a 25. Bond filmet

Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy hatalmas várakozás övezi a jubileumi, 25. James Bond filmet, főleg mióta bejelentésre került, hogy azt az angol rendezőzseni Danny Boyle fogja rendezni. Boyle a rendezés mellett a forgatókönyvírásból is kivette a részét, állandó írótársa, John Hodge mellett. Nem rég az is megerősítést nyert, hogy hosszas huzavona és egy vaskos fizetési csekk után Daniel Craig rábólintott, hogy még egyszer utoljára belebújjon a 007-es ügynök gyúnyájába.

A mai napon pedig további információkat tudhattunk meg a 25. Bond filmről. Többek között azt is, hogy a forgatás a tervek szerint idén év végén, egészen pontosan December 3-án veszi majd kezdetét. Továbbá az is kiderült, hogy a rég óta húzódó tárgyalásokat és licit háborút követően ki/kik fogják terjeszteni az MGM stúdió égisze alatt készülő alkotást. Amerikában ez a megtisztelő feladat a Annapurna Pictures-nek jutott, míg a világ összes többi országában a Universel Pictures forgalmazásában kerül bemutatásra az új Bond film. Az Annapurna elsősorban kisebb költségvetésű, de díjesélyes alkotások forgalmazásával foglalkozik, míg a Universal inkább nagyköltségvetésű filmekre specializálódott, a Bond 25 így a lehető legjobb forgalmazókat kapta, hiszen mind a két fronton jól teljesíthet majd. Ha valóban sikerül elkezdeni a forgatást még idén, úgy tartható lesz a 2019. november 8-ra kitűzött bemutató dátum.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB