fbpx
-1.3 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Mégsem lesz önálló Deathstroke mozi?

Mégsem lesz önálló Deathstroke mozi?

A Joe Manganiello által alakított Deathstroke, egyelőre csak egy rövid szerep erejéig tűnt fel az Igazság Ligája stáblistás jelenetében. Ez a pár perces jelenés azonban a karakter szóló filmjét is hivatott volt felvezetni némiképp. Deathstroke eredetileg a Ben Affleck féle Batman filmben is fontos szerepet kapott volna, de miután a színész helyét Matt Reeves vette át a produkció élén, drasztikusan megváltoztak a dolgok. Így eddig a különálló Deathstroke film tűnt a legbiztosabb pontnak arra, hogy újra nagyvásznon láthassuk a karaktert. Azonban ma, a film kinevezett direktora, Gareth Evans szomorú hírekkel szolgált ezzel kapcsolatban:

Sok megbeszélésem volt a DC-vel, a Warnerrel és Joe-val is a Deathstroke film kapcsán. Joe egyébként nagyon lelkes a szerep miatt és nála többet talán senki nem is tud erről a karakterről. Nagyon felkészült, talán még nem is találkoztam olyan színésszel, aki ennyire bele merült volna a karakterébe.

Természetesen én is rengeteget kutattam és elolvastam jónéhány képregényt a témában. Elsősorban az eredetsztorikat vettem számításba. Szerettem volna ugyanis megtudni, hogy hogyan lett ez a karakter az ami, mi formálta őt. Aztán összeültünk ötletelni róla, ahol többek között olyan dolgokat szerettünk volna kitalálni, hogy hogyan vesztette el a szemét például és hasonlók. Nagyon érdekes volt az egész és jó tapasztalat is.

De ezek a megbeszélések úgy tűnik, hogy sehová se vezettek. Ugyanis már nagyon régota nem hallottam a produkció felől. Hogy őszinte legyek, amikor meglátok egy cikket a filmmel kapcsolatba mindig felmerül bennem a kérdés, hogy: Ti srácok vajon mit tudhattok, amit én nem? De azt tudom, hogy személy szerint nekem nagyon rég óta nem volt találkozóm a stúdióval ezzel a filmmel kapcsolatban.

Tehát jelen állás szerint nem tudni, hogy a stúdió teljes egészében lefújta-e a Deathstroke filmet, vagy csak új rendező után kutatnak, de az szinte biztos, hogy a Rajtaütés című filmmel befutott Evans perpillanat, nem szerepel a Warner tervei között.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB