fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Mégsem kap szóló filmet Boba Fett!

Mégsem kap szóló filmet Boba Fett!

Lassan már több éve lehet pletykákat hallani arról, hogy a Star Wars franchise egyik legismertebb karaktere, Boba Fett különálló mozit kaphat. Boba Fett, a Birodalom visszavág című epizódban tűnt fel először, majd a három évvel későbbi Jedi visszatérben is láthattuk. A két film ellenére azonban nem több, mint pár percet töltött a vásznon, de ez is elég volt ahhoz, hogy a rajongók a szívükbe zárják a szűkszavú, badass fejvadászt. George Lucas később az előzménytrilógia során próbálta elmélyíteni a karaktert, ami azonban inkább kevesebb, mint több sikerrel sikerült neki. A Disney ezért joggal érezhette úgy, hogy több rejlik Boba Fett történetében. Ma azonban egy olyan hír ütötte fel a fejét, Erick Weber filmkritikusnak köszönhetően, miszerint az egeres cég mégsem készíti el a galaxis legkönyörtelenebb fajvadászának szóló filmjét:

Kathleen Kennedy (a Lucasfilm elnöke) azt mondta nekem, hogy a Boba Fett film 100%-ig halott, helyette inkább 100%-ban a THE MANDALORIAN sorozatra koncentrálnak.

Ezt a hírt azóta a jóval megbízhatóbbnak számító Deadline nevű weboldal is megerősítette. Pedig a stúdió már a Boba Fett rendezőjét is megtalálta James Mangold személyében, sőt a forgatás dátumát is kitűzték. A projekt lefújása mögött elősorban az állhat, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet hatalmasat bukott az év elején. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a szintén rég óta pletykált Obi-Wan spinoff elkészülhet-e valamikor vagy az is a süllyesztőben végzi hamarosan.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB