fbpx
-0.8 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Mégsem Henry Cavill az első számú Bond jelölt?

Mégsem Henry Cavill az első számú Bond jelölt?

Régóta tudjuk már, hogy Daniel Craig a jövő évről, 2020 februárjára csúsztatott, 25. Bond filmben bújik utoljára a 007-es ügynök öltönyébe. A rajongók körében, ezért hosszú ideje beszédtéma, hogy melyik színész válthatná az egyik legjobbnak tartott Bond-ot. Eddig többek között Tom Hiddleston, Henry Cavill és Idris Elba is szóba kerültek. Elba-nak egyébként a Bond fanok java része nem igazán örült, de a legnagyobb felháborodást az a pletyka keltette, miszerint a stúdiónál az is szóba került, hogy az angol titkos ügynök helyét a jövőben egy színésznővel töltenék be. Ezt később a James Bond-filmek producere, Barbara Broccoli megcáfolta és megnyugtatott mindekit afelől, hogy a karakter továbbra is férfi marad.

A legfrisebb hírek szerint pedig egy újabb színésszel bővült a lista. A stúdióhoz közel álló forrás szerint az új jelölt, a Trónok harca című sorozatból is ismert Richard Madden. Sőt, azt is megtudhattuk tőle, hogy Madden-nek nagyon jók az esélyei a szerepre, mivel jelen pillanatban ő áll Barbara Broccoli listájának élén:

Nem csak, hogy ő áll Barbara listájának élén, de arra készül, hogy felajánlja neki a szerepet.

Véleményünk szerint, a feltörekvőben levő Madden nagyon tehetséges, de mi jobban örülnénk, ha egy fokkal ismertebb színész venné át a stafétabotot Daniel Craig-től.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB