fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megkezdődtek a Stranger Things harmadik évadának munkálatai

Megkezdődtek a Stranger Things harmadik évadának munkálatai

Nem túlzás azt állítani, hogy az utóbbi évek legjobb új sorozata a Stranger Things volt. A 80-as évek hangulatát tökéletesen visszaadó és a kor nagy film klasszikusai előtt tisztelgő széria egyszerre volt félelmetes, ugyanakkor végtelenül szerethető is. Az első évad, talán nem is várt sikerén felbuzdulva a Netflix azon nyomban berendelte a folytatást, ami véleményem szerint, ha nem is sikerült jobban, mint az első, de annak színvonalát hozni tudta. A készítők az évad végeztével elárulták, hogy két évadot még mindképpen szeretnének leforgatni a sorozathoz, melyből az elsőnek, egy ma közzé tett videó szerint már meg is kezdődtek a munkálatai.

Remélem a videótól senki sem várt egy teljes értékű előzetest, ugyanis egyelőre csak azt láthatjuk, ahogy a széria színészei a szövegkönyvekkel együtt egy asztalhoz ülnek. Az első két évad visszatérői – Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo és Caleb McLaughlin – mellett olyan már-már legendás színészek is csatlakoztak a folytatáshoz, mint Jake Busey (Törjön ki a frász!, Csillagközi invázió) vagy Cary Elwes (Fűrész, A gyűjtő). A fiatalabb generációt pedig Ethan Hawke lánya, Maya Hawke fogja erősíteni.

A kilenc részesre tervezett harmadik évad valamikor a jövő év folyamán kerül majd bemutatásra, de hogy pontosan mikor arról még nem érkeztek hírek.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB