fbpx
7.4 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Solo: Egy Star Wars-történet című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Solo: Egy Star Wars-történet című filmről

Ha volt az utóbbi 10 évben film, amiért kis túlzással a fél világ aggódott, akkor az a Solo: Egy Star Wars-történet volt. Kapásból a rajongók nem értették miért kell Han Solo fiatal kori éveiről filmet készíteni. Aztán jött a rendező váltás, utóforgatások hosszú sora és a főszereplőt alakító Alden Ehrenreich játékával kapcsolatban is rémhírek kezdtek el terjengeni. Ennek ellenére most örömmel jelenthetjük, hogy a külföldi sajtó szerint a film nem, hogy nem lett rossz, de egész kiválóra sikeredett. Teljes kritikákat még nem közölhettek az újságírók, de a közösségi médiában már közzé tették rövid véleményüket. Ebből szemezgettünk most nektek:

Rob Keyes

A Solo: Egy Star Wars-történet többet ad abból, amit a Zsivány egyesben szerettem. Ez a széria legrealisztikusabb alkotása, továbbá ebben látható a sorozat legjobb lézerpisztoly párbaja és üldözéses jelenete is.

Jim Vejvoda

A Solo remek móka volt! Talán senki sem lepődött meg nálam jobban azon, hogy mennyire remekül működött a film, főleg a forgatás körüli balhék után. A szereplőgárda elbűvölő, az akció jelenetek jól kivitelezettek, a poénok is a helyükön vannak és a rajongókat is teljes mértékben kielégíti.

Kevin Polowy

A Solo: Egy Star Wars-történet nagyoooon jól sikerült. Pokolian szórakoztató volt. Egy valódi, galaxisokon átívelő heist movie lett és kifejezetten frissítő volt látni egy olyan Star Wars filmet, amiben nincs Halálcsillag és lázadók sem. Alden Ehrenreich meglepően jó Han-ként, de L3 az új kedvenc karakterem.

Germain Lussier

A Solo: Egy Star Wars-történet elképesztően szórakoztató volt. Egy elejétől a végéig szórakoztató kalandfilm, ami sokkal érzelmesebb, mint azt gondolnátok. Egészen biztos, hogy minden rajongó hatalmas mosollyal az arcán fogja bámulni.

Ha csak a fele is igaz ezeknek a rövid véleményeknek, akkor máris nyugodtabban ülünk majd be az új Star Wars filmre, ami eddig valóban nem kecsegtetett semmi jóval, de ezek után tűkön ülve várjuk a május 24-i premiert.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB