fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Jurassic World: Bukott birodalom című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Jurassic World: Bukott birodalom című filmről

Idehaza két hetet ugyan még kell várnunk a Jurassic World: Bukott birodalom bemutatójára, de néhány szerencsés külföldi kritikus már láthatta a filmet és rövid, a közösségi médiában közzétett véleményük alapján könnyen lehet, hogy a franchise legjobb darabjára válthatunk majd jegyet júniusban.

Iñaki Oyarzun

K*BASZOTTUL LENYŰGÖZŐ! Szeretném megköszönni Bayona-nak [a rendező] ezt a csodát.

José.

Nem hittem volna, de a Jurassic World: Bukott birodalom-nak sikerült túlszárnyalnia minden elképzelésemet.

Adolfo Rodríguez

A Jurassic World folytatása az a film lett, amit ez a széria már nagyon rég óta megérdemelt. A lezárásból pedig már most kikövetkeztethető, hogy, ami ezután jön az BRUTÁLIS lesz!

Rodrigo Cortés

A Jurassic World: Bukott birodalom szünet nélkül száguldó hullámvasút, amit megspékeltek néhány bátor húzással.

Josep Parera Jorba

Kétszer is láttam már a Jurassic World: Bukott birodalmat, de még mindig embargó van így nem írhatok többet róla (bár az, hogy 12 órán belül kétszer láttam sokat elárul…). A vetítés után 10 percig állva tapasolt a közönség, amit a film teljes egészében meg is érdemelt.

Juan Manuel Toribio

Bayona korábbi műveihez képest csalódás volt számomra a Jurassic World: Bukott birodalom, de az tény, hogy számos érdekes morális témát feszeget az alkotás.

A bővebb kritikákra ugyan még várnunk kell, de az már a rövid leírásokból is tisztán látszik, hogy a Bukott birodalom könnyen a Jurassic Park franchise egyik, ha nem legjobb alkotása lehet. Ezt támasztja alá, a 8.8-as IMDb nyitó osztályzat is, igaz ez még sokat eshet a bemutató után. Mindenesetre ezek összességebe több, mint bíztató előrejelzések.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB