fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Deadpool 2 című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Deadpool 2 című filmről

A Deadpool két évvel ezelőtt hatalmas meglepetésként vonult be a filmtörténelembe. Ryan Reynolds szerelem projektje nem csak pénzügyileg lett elképesztően sikeres (50 millió dolláros költségvetésből, közel 800 milliós bevétel), de a kritikusok és a nézők is egyaránt imádták a nagyszájú hős bemutatkozó filmjét. A folytatásra így nem is kellett sokat várnunk, amit viccesen már az első rész stáblista utáni jelenetében felvezettek nekünk. És most két évvel később elérkezett a pillanat, amikor a külföldi sajtó néhány szerencsés egyede már láthatta is a Deadpool folytatását, amiről egyelőre csak rövid véleményeket közölhettek különböző szociális platformokon. Ezekből válogattunk nektek párat:

Molly Freeman

Jobban tetszett a Deadpool folytatása, mint az első rész, ugyanis sokkal ambiciózusabb volt. Tele van humorral, akcióval és drámával. Ez a három műfaj pedig tökéletes összhangban van. Kábel és Dominó abszolút kedvencek lettek, alig várom, hogy lássam őket az X-Force filmben is.

Sean O’Connell

A Deadpool 2 tökéletes folytatás. Mindenből duplát kapsz majd, amit szerettél az első részben és annak hibát sem követik el újra. Hatalmasakat nevettem rajta. Az akció jelenetek is fantasztikusak és tele van utalásokkal. Gyilkos móka!

Nigel M. Smith

A Deadpool 2 kétségkívűl a legbrutálisabb film a Kill Bill első része óta, de ennek ellenére viccesebb, mint az első volt.

Kate Erbland

Kijelenthetem, hogy a Deadpool 2 megérdemelten kapott magas korhatár besorolást. A cameók és a stáblistás jelenet pedig valami elképesztőek.

Szerencsére az első vélemények, nem meglepő módon nagyon pozitívak, jövő hét kedden pedig már a saját szemünkkel is bevizsgálhatjuk, hogy valóban így van-e.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB