fbpx
-1 C
Budapest
csütörtök, február 25, 2021
Kezdőlap Film Hírek Megérkeztek az első vélemények az Űrdongó című filmről

Megérkeztek az első vélemények az Űrdongó című filmről

A tengerentúli kritikusok java része már láthatta, a nálunk csak december 20-án debütálő Űrdongó című filmet, ami tulajdonképpen a Transformers franchise rebootajaként is felfogható lesz majd. A Transformers sorozat eddigi epizódjaival a kritikusok finoman szólva is elbántak. Az első rész kivételével legalábbis 30%-on alatti Rotten Tomatoes értékeléseket kaptak és évről évre legalább féltucat Arany Málna jelölést is begyűjtöttek. Éppen ezért meglepőek az Űrdongó elképesztően pozitív első kritikái. Ezekből válogattunk most nektek:

Peter Debruge – Variety

Végre egy Tranformers mozi ahol a történések koherensek, a robotok pedig igazi szereplői a cselekménynek, nem csak lelketlen CGI kreálmányok. Az Űrdongó az az alkotás, amire az 1980-as évebeli animációs sorozat rajongói vártak.

William Bibbiani – The Wrap

A Travis Knight által rendezett Űrdongó egyértelműen az eddigi legjobb Transformers mozi, ami megidézi az 1986-os animációs film szellemiségét. Igazán élvezetes kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

James Dyer – Empire Magazine

Az Űrdongó egy lelekes óda a Hasbro játékaihoz és ahhoz a korhoz, amikor azok készültek, nem mellesleg pedig a legjobb Transformers film is egyben.

Jim Vejvoda – IGN Movies

Remek érzés volt újra önfeledten szórakozni egy Transformers mozin.

Robbie Collin – Daily Telegraph (UK)

Az Űrdongó nem is tűnik igazi Transformers filmnek, sokkal inkább mondhatni rá, hogy a Szuper haver című animációs alkotás élőszereplős adaptációja némi John Hughes féle felnövés történettel fűszerezve.
Eddig is nagyon vártuk az Űrdongó című filmet, mert az eddigi előzetesek alapján igazán ígéretesnek tűnt, de a most befutott kritikák miatt, valamint a jelenleg 100%-os Rotten Tomatoes értékelés után különösen magas elvárásokat állítottunk fel vele szembe, amit remélhetőleg valóban képes lesz majd megugrani. Kevesebb, mint két hét és kiderül…


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB