fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Megérkeztek az első vélemények a Ralph lezúzza a netet című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Ralph lezúzza a netet című filmről

Amerikában már november 21-én bemutatásra kerül a nagysikerű, Rontó Ralph című animációs film folytatása, idehaza azonban még közel két hónapot kell rá várnunk. Mivel a tengerentúli premier 3 hét múlva lesz esedékes, ezért néhány szerencsés külföldi kritikus már láthatta a teljes alkotást a Disney jóvoltából. Ennek megfelelően pedig el is lepték a közösségi médiát az első vélemények, ezekből szemezgettünk is nektek néhányat. A teljes hosszúságú kritikákra azonban még várnunk kell.

Peter Sciretta (Slash Film)

Jó hír: A Disney nem rontotta el a Rontó Ralph folytatását, igaz nem lett olyan jó, mint amilyen az első volt. Tele van hangosan nevetős poénokkal, de nem merül el mélyebben a karakterek motivációjában és az internet hátrányaival sem foglalkozik komolyabban. A végefőcímet viszont érdemes végig várni.

Charlie Ridgely (Comic Book)

Srácok, a Ralph lezúzza a netet sokkal, de SOKKAL grandiózusabb, mint amilyen első volt és szerencsére így is tökéletesen működik. Hogy ez az év legjobb animációs filmje, azt még nehéz lenne eldöntenem, mert fej fej mellett van jelen pillanatban a Hihetetlen család 2-vel. Újra kell néznem mindkettőt, hogy választani tudjak.

Germain Lussier (Gizmodo)

A legjobb dolog a Ralph lezúzza a netet című filmben, hogy hatalmas szíve van. Rengeteg meglepetést tartogat, emellett pedig vicces és izgalmas is. Azon ritka folytatások egyike, ami felér az első rész színvonalához.

Eric Eisenberg (Cinema Blend)

A Ralph lezúzza a netet remek lett. Szuper vicces, kreatív és magával ragadó. Továbbá ugyanolyan karakterközpontú, mint amilyen az elődje volt.

Courtney Howard (Fresh Fiction TV)

A Ralph lezúzza a netet egy csupaszív, bájos és nagyon okos film lett.

Ezek alapján a rövid vélemények alapján szerencsére az igazolódott be, amit titkon sejtettünk. A Rontó Ralph folytatása az első részhez hasonlóan izgalmas, vicces és okos alkotás lett.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB