fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Megérkeztek az első vélemények a Pókember: Irány a Pókverzum című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Pókember: Irány a Pókverzum című filmről

December kifejezetten erős hónap lesz, ami a blockbuster filmeket illeti. Jön az Űrdongó, az Aquaman és második szuperhős moziként, ugyanazon a napon megkapjuk a Sony animációs Pókember filmjét, a Pókember: Irány a Pókverzum-ot is. A barátságos és közkedvelt szuperhős első egész estés animációs mozijáról már eddig is csupa jót lehetett hallani attól a maréknyi szerencséstől, akik a film bevezető fél óráját már látták. A napokban azonban a tengerentúli kritikusok már a teljes alkotást is megtekinthették és rögtön közzé tették, egyelőre csak rövid véleményüket. Ezekből szemezgettünk most nektek:

Molly Freeman

Végre beszélhetek a Pókember: Irány a Pókverzumról és srácok teljesen jogos a hype! Ez a mozi csupa szív, humoros és az animáció valami egészen elképesztő. Ki merem jelenteni, hogy a valaha készült egyik LEGJOBB szuperhős film.

Eric Davis

A Pókember: Irány a Pókverzum nem csak simán remek Pókember film, hanem véleményem szerint a LEGJOBB is. Egy szuper vizualitással rendelkező akció-kaland egy fiúról, aki megtanulja hogyan legyen hős, egy olyan férfitól, aki elfelejtette milyen is annak lenni.

Peter Sciretta

A Pókember: Irány a Pókverzum nem csak a legjobb idei animációs, vagy képregény mozi, hanem az egyik legjobb idei film is. Nem tudom elképzelni, hogy akármelyik másik alkotás jobban képernyőre tudna adaptálni egy képregényt.

Dan Murrell

A szociális médiára vonatkozó embergó lejárt, ezért elmondhatom, hogy IMÁDTAM a Pókember: Irány a Pókverzum című filmet. Egyértelműen ez az idei kedvenc animációs filmem, de talán úgy összeségében is ez tetszett legjobban ebben az évben. Nagyon szórakoztató és látványos utazást nyújtott.

A Pókember: Irány a Pókverzum eddig is az év (egyik) legjobban várt mozija volt a részünkről, de ezek után a rövid kritikák után minden eddiginél jobban várjuk, hogy végre beülhessünk rá!

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB