fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Mary Poppins visszatér című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Mary Poppins visszatér című filmről

A Disney manapság szívesen készít élőszereplős változatot a klasszikussá vált meséikből. Olykor pedig az az ötletük támad, hogy egy régi filmjükhöz folytatást kanyarítsanak. Ez a helyzet most a Mary Poppins visszatér című filmmel is, ami az 1964-es nagysikerű és méltán elismert Mary Poppins egyenesági folytatása lesz majd. A decemberben debütáló második részt sokan már előre temették, mondván teljesen feleslege bőrlehúzás lesz csupán. Nos, néhány szerencsés már láthatta a 2 hónap múlva debütáló alkotást és véleményük szerint a Mary Poppins visszatér elképesztően jól sikerült:

Rob Marshall egy remekművet készített, ami tökéletesen aktualizálta minden idők egyik legszerethetőbb történetét. A sztori felemelő, a vizuális megvalósítások ötletesek és tele van vidám dalokkal. A Mary Poppins visszatér tehát ismételten egy olyan családi film lett, ami minden korosztály számára élvezetes.

Számomra egyértelműen az ÉV LEGJOBB FILMJE. Az eredeti Mary Poppins-on nőttem fel és imádtam benne mindent, ezért magasak voltak az elvárásaim, de a folytatásnak sikerült még ezeken is túltennie. Imádtam!

A Mary Poppins visszatér, ugyanolyan csodás és varázslatos, mint amilyen az eredeti volt, emellett pedig újítani is tudott, mind a dalok, mind pedig a látvány tekintetében. Biztos vagyok benne, hogy az ünnepi szezon nagy kedvence lesz. Emelem kalapom Rob Marshall előtt.

A Mary Poppins visszatér, ezév december 20.-án kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB