fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Megérkeztek az első vélemények a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmről

Néhány szerencsés rajongónak lehetősége nyílt arra, hogy a világpremiert két héttel megelőzve jegyet váltson a  J.K. Rowling által megálmodott Varázsvilág legújabb felvonására. És az első, közösségi médiában tett vélemények java része nagyon pozitívan vélekedik a Grindenwald bűntettei alcímet viselő második felvonásról.

Scott Menzel

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei annyira varázslatos, hogy látni kell! Szépen építkezik az előző részre és a Harry Potter fanokat is teljes mértékben kielégíti majd. A látvány figyelemre méltó, a történet végig leköti az embert és olyan befejezése van, hogy elakadt a lélegzetem. Johnny Depp pedig tökéletes Grindelwaldként.

Lana

Már kétszer láttam az új Legendás állatokat és meg kell, hogy mondjam NAGYON JÓL sikerült!!!!! Tele van váratlan fordulattal.

Robyn McGrenere
Az új Legendás állatok után szinte meg se tudtam szólalni. Ez a film egyszerűen lenyűgöző. Köszönöm J.K. Rowling!

BluePrelude

Ezt a filmet nem elég EGYSZER látni, annyira jó és annyi dolog van benne, amit elsőre nem vesz észre az ember. Grindelwald ellopta a show-t, Lestrange nagyszerű volt, Göethe-től pedig elolvadtam, mint mindig.

Abby Schulman

A Legendás állatok folytatása nagyon, nagyon nagyon jó volt. Úgy érezem, hogy végre haza érkeztem. Alig várom, hogy mindenki láthassa, addig ugyanis többet nem árulhatok el róla.

Simon Thompson

Csütörtökön volt szerencsém látni a Grindelwald bűntetteit. Johnny Depp ellopta a showt mindenki elől Grindelwaldként. Akár új vagy a Varázsvilágban, akár igazi Harry Potter fan, nehéz lesz ellenállnod a nem mindennapi látványnak, hibátlan akció jelenteknek és a remek alakításoknak. Fantasztikus volt.

Azonban nem nyerte el ennyire egyöntetűen mindenki tetszésést a folytatás:

Ezra Cubero

Ez a Harry Potter varázsvilágának legrosszabb felvonása. Habár Dan Fogler megint ellopja a show-t és Jude Law is ragyogó Dumbledore-ként, valamint a zene is csodálatos, de a vágás, továbbá a rosszul felépített történet hazavágja az egészet.

Brendan Hodges

A Legendás állatok: Grindelwald büntettei egy döcögő, ugyanakkor mégis túzsúfolt katyvasz lett. Kétségkívül ez Rowling legrosszabb varázsló sztorija. Néhány mozzanatot leszámítva az egész film olyan, mint egy döglött Hippogriff. Túl későn csöppenünk bele egyes jelenetekbe, másokból pedig túl korán lépünk ki. Ezért aztán nem meglepő a tucatnyi levegőbe lógó történetszál.

Mint ahogy fentebb is irtuk, ezeket a véleményeket nagy részt elfogult rajongók írták, így érdemes némi fenntartással kezelni őket, de ettől függetlenül megnyugtató ezeket a sorokat olvasni és remélhetőleg a kritikusok is így vélekednek majd róla.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB