fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Hihetetlen család 2 című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Hihetetlen család 2 című filmről

Néhány amerikai filmkritikusnak már volt szerencséje látni az idei év egyik (ha nem) legnagyobb animációs durranásának ígérkező, Hihetetlen család 2 című filmet. A folytatást nem kapkodta el a Pixar, hiszen egész pontosan 14 évet kellett rá várunk, de a kritikusok rövid, a közösségi médiában közzétett véleménye alapján kifizetödő volt a több éves tervezés. A teljes hosszúságú kritikákra ugyan még várnunk kell, de addig is olvassátok el, hogy eddig milyen vélemények láttak napvilágot a Pixar legújabb alkotásával kapcsolatban.

Erik Davis

Remek hírekkel szolgálhatok! A Pixar legújabb filmje, a Hihetetlen család 2 fantasztikus lett! Aranyos, vicces és remek ritmussal rendelkezik. A történet pedig amellett, hogy akciódús, lélekkel teli is. Az idei nyári szezonban eddig messze ez a kedvencem.

Eric Eisenberg

Wow!! A hihetetlen család 2 kirobbanóan jó. Remekül építi a karaktereket és a világot amelyben játszódik. Továbbá szuper vicces és akciókkal teli is. A nyár egyik legjobb filmje!

Perri Nemiroff

A hihetetlen család 2 lenyűgöző! A szereplők közti dinamika ezúttal is kiegyensúlyozott, de Furi azért néha ellopja a show-t a többiek elől. És az a filmzene! Újabb hibátlan munkát hallhattunk Michael Giacchino-tól.

Drew Taylor

Talán senkit sem ér meglepetésként, ha azt mondom, hogy a Hihetetlen család 2 egy mestermű lett. Izgalmas, mozgalmas és hibátlanul kivitelezett. A 14 év várakozás minden percét megérte.

Peter Scirett

A hihetetlen család 2 egy tökéletesen működő folytatás. Egy élvezetes kaland, ami másképp szórakoztat, mint elődje. Furi és Edna ellopják a show-t mindenki elől (remélem készítenek egy rövid filmet, amiben Edna felügyel a kis Furi-ra). A látványtervezés fantasztikus, ahogy Michael Giacchino filmzenéje is.

A Hihetetlen család 2 az Egyesült Államokban már június 15-től megtekinthető lesz, nálunk azonban csak egy hónappal később, július 19-én kerül bemutatásra.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB