fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Hangya és a Darázs című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Hangya és a Darázs című filmről

A tengerentúlon már július 6-án bemutatásra kerül (nálunk azonban csak július 26-án) a Marvel huszadik alkotása, a Hangya és a Darázs személyében. Ennek megfelelően a külföldi kritikusok egy része már láthatta is a 2015-ös Hangya folytatását. Az első, egyelőre csak a közösségi médiában közzétett rövid vélemények alaján pedig úgy tűnik, hogy a Marvel ezúttal sem lőtt bakot.

Perri Nemiroff

Micsoda év a Marvel számára! Imádtam a Hangya és a Darázs című filmet. Minden a helyén van, a humor pedig sziporkázó. Az egyik jeleneten sírva nevettem. A technológiát ismérelten remekül használta a film, hihetetleül szórakozató. Alig várom, hogy újra lássam.

Eric Eisenberg

A Hangya és a Darázs őrülten szórakoztató. Tele van energiával és váratlan, kreatív meglepetésekkel. A teljes stáb lenyűgöző munkát végzett.

Brandon Davis

A Hangya és a Darázs a Marvel legjobb folytatása a Tél katonája óta. Evangeline Lilly pedig az új kedvenc szuperhősömmé vált.

Kylie Erica Mar

A Hangya és a Darázs nagyon menő az elejétől a végéig, de egyértelműen a stáblista utáni jelenet a film legjobb része. Amióta véget ért csak arra tudok gondolni.

Phil Owen

A Hangya és a Darázs legalább olyan kiszámíthatatlan, mint amilyen a Doctor Strange volt.

Eddig is nagyon vártuk a Hangya folytatását, de ezek után minden kétségünk elszállt afelől, hogy esetleg a Marvel kifogyott volna a munícióból a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború után.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB