12.6 C
Budapest
szombat, október 31, 2020
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Halloween (2018) című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Halloween (2018) című filmről

Habár a David Gordon Green (Ananász expressz, Joe) által rendezett új Halloween film széleskörű premierje csak október végén lesz, néhány szerencsés és a külföldi sajtó munkatársai már láthatták a TIFF filmfesztiválon. Ezután pedig az első véleményekre sem kellett sokat várnunk. Ezekből szemezgettünk nektek:

Perri Nemiroff – Collider

A Halloween igazán ördögi lett! Imádtam, ahogy Laurie történetét folytatták, de Michael véletlenszerű és brutális gyilkosságai a film igazi erőssége. Gyönyörű beállításokkal operál és a filmzene is remek. És még néhány humoros jelenet is belefért a gore jelenetek közé.

Adam Graham – The Detroit News

David Gordon Green, Halloween filmje friss, vicces, ugyanakkor félelmetes is. A rajongók azt kapják, amire már az eredeti óta vártak. Remek visszautalásokat tartalmaz az eredetire, Carpenter filmeznéje gyilkos, Jamie Lee alakítása pedig kegyetlenül jó. A Halloween üt!

Emma Stefansky – Vanity Fair

Az új Halloween film a széria Ébredő Ereje. Minden van benne, ami a régiben megvolt, emellett pedig egy csomó újítás is.

Chris Evangelista – Slash Film

Van egy teljes mellékszál, ami BORZALMAS és úgy ahogy van ki kellett volna vágni. De ezen kívül szerencsére minden más elképesztő. Brutális, félelmetes és igen, vicces is!

Joel Meares – Rotten Tomatoes

Sokaknak talán túl vicces lesz, és az egyik kisebb csavar is túl sok lehet majd, de ennek ellenére kibaszottul félelmetes, plusz úgy szolgálja ki a rajongókat, mint ahogy azt az Ébredő Erő tette a Star Wars fanokkal.

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Blumhouse ezúttal sem hibázott és olyan Halloween filmet készítettek, ami teljes mértékben kielégíti majd az eredeti alkotás rajongóit.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB

Vadon (Wild – 2014) [Kritika]

Ha meghalljuk azt a szót, hogy zarándoklat, a legtöbb embernek valószínűleg az El Camino fog beugrani. Természetesen ezen kívül rengeteg hasonló zarándokút létezik, melyek...

Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy biztosan a helyes sorrendben nézd a stúdió filmjeit és sorozatait!

Cikkünkből megtudhatjátok, hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel-moziuniverzum filmjeit, sorozatait és kisfilmjeit! 1. Amerika kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) 2. Carter...

A másik út – Minisorozat (Unorthodox: Limited Series – 2020) [Kritika]

Hogyan utasítsuk vissza gyökereinket? Erre a kérdésre ad választ a Netflix sorozata, mely négy részben lebbenti fel előttünk egy Ultra-Ortodox zsidó közösségtől „szökő” fiatal...

Démonok között maratont tartanál? Íme, a teljes idővonal, hogy a helyes sorrendben nézd a széria filmjeit

2013-ban, a kiemelkedő siker ellenére sem mondta volna meg senki, hogy pár éven belül egy egész univerzum épül a Démonok között című film köré....