12 C
Budapest
csütörtök, október 29, 2020
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkeztek az első vélemények a Bosszúállók: Végjáték című filmről

Megérkeztek az első vélemények a Bosszúállók: Végjáték című filmről

Rob Keyes

Most néztem meg a Bosszúállók: Végjáték-ot, ami minden tekintetben a Marvel “LEG”-je. El sem tudom mondani mennyire epikus volt. És igen, Sólyomszem egy rocksztár.

Perri Nemiroff

A Bosszúállók: Végjáték sok, néha talán túlságosan is, de minden perce kincset ér. Tíz év után végre teljes értelmet nyert, hogy mit jelent egy családnak és hősnek lenni. (Továbbá a Végjátékban található a kedvenc beállításom is az egész Marvel-moziuniverzumot illetően).

Erik Davis

A Bosszúállók: Végjáték egy epikus mestermű, ami tökéletesen összegzi az eddigi 21 filmben történteket, de ugyanakkor ki is bővíti azokat. Ezáltal pedig a korábbi filmekről is többet tudhatunk meg. Ha a Végtelen háború volt az erő, akkor a Végjáték egyértelműen az ész.

Brandon Davis

A Bosszúállók: Végjáték egy elképesztő és lenyűgöző film lett, amihez foghatót ezelőtt még sosem láttam. Minden amire csak vágyhattam és még annál is SOKKAL több. Csodálatos.

Peter Sciretta

Az összes elképzelésemet messze túlszárnyalta a Bosszúállók: Végjáték. Legalább ötször, vagy hatszor sírtam rajta. Ez a Marvel-moziuniverzum legepikusabb és legérzelmesebb filmje. Tökéletes összegzése az elmúlt, több, mint 10 évnek és atyaúristen azok az utalások. Remek volt.

Natalie Abrams

Most ért véget a Bosszúállók: Végjáték és egy szóval jellemezve csodálatos volt. Rengeteget sírtam rajta. Valószínűleg meg fogom még nézni jópárszor.

Erik Eisenberg

A Bosszúállók: Végjáték-ban minden megvan, amit csak kívánhattál és még annál is jóval több. Én teljesen padlót fogtam tőle. Tökéletesen reflektált az elmúlt 11 év Marvel filmjeinek történéseire. Kétség sem férhet hozzá, hogy mától ez a kedvencem a Marvel-moziuniverzumából. Lenyűgöző.

Germain Lussier

Azta! Minden lehetséges fronton sikerült meglepnie a Bosszúállók: Végjáték-nak és olyan szintű elégedettséggel hagytam ott a mozi termet, amire szintén nem számítottam. Ez egy igazi ajándék a Marvel-moziuniverzum rajongóinak. Nagyon hosszú és néhol le is ült, de minden képzeleted felül fogja szárnyalni, ezt garantálom.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB

Vadon (Wild – 2014) [Kritika]

Ha meghalljuk azt a szót, hogy zarándoklat, a legtöbb embernek valószínűleg az El Camino fog beugrani. Természetesen ezen kívül rengeteg hasonló zarándokút létezik, melyek...

Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy biztosan a helyes sorrendben nézd a stúdió filmjeit és sorozatait!

Cikkünkből megtudhatjátok, hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel-moziuniverzum filmjeit, sorozatait és kisfilmjeit! 1. Amerika kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) 2. Carter...

A másik út – Minisorozat (Unorthodox: Limited Series – 2020) [Kritika]

Hogyan utasítsuk vissza gyökereinket? Erre a kérdésre ad választ a Netflix sorozata, mely négy részben lebbenti fel előttünk egy Ultra-Ortodox zsidó közösségtől „szökő” fiatal...

Démonok között maratont tartanál? Íme, a teljes idővonal, hogy a helyes sorrendben nézd a széria filmjeit

2013-ban, a kiemelkedő siker ellenére sem mondta volna meg senki, hogy pár éven belül egy egész univerzum épül a Démonok között című film köré....