fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Megérkezett az első hivatalos kép a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker filmből

Megérkezett az első hivatalos kép a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker filmből

Hiába erősítette már rég meg a Warner, hogy Joker eredetfilmet forgatnak és hiába nőtt hétről hétre a stáb, eddig valahogy nem akartam elhinni, hogy tényleg megtörténik. EDDIG! Ugyanis ma a film rendezője, Todd Phillips, Instagram oldalán megosztotta az első hivatalos fotót a címszereplőről. Igaz a képen egyelőre még a végzetes baleset előtt láthatjuk a bűn bohóc hercegét, akiről most az is kiderült, hogy a történetben Arthur Fleck-nek fogják hívni. Ezzel sajnos azonban nem tudtunk meg többet a cselekményről, mivel ilyen nevű karakter eddig nem jelent meg a képregényekben. Bár a  korai pletykák szerint Phillips filmje sokat merít majd a Nevető ember és a Gyilkos tréfa című művekből is.

A szintén ma napvilágott fotók pedig a már eddig ismert információkat erősítik meg, miszerint a Phoenix által alakított Arthur egy feltörekvőben lévő humorista lesz, aki minden áron szeretne befutni, de néhány rossz döntés és egy véletlen baleset következtében félre siklik az élete és egy megáltalkodott, kegyelmet nem ismerő őrült válik belőle. A korhatárosra tervezett alkotás főbb szerepeiben Joaquin Phoenix mellett feltűnik még, az Oscar-díjas Robert De Niro, Zazie Beetz és Marc Maron is.

Várható premier: 2019. október 4.

View post on imgur.com


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB