fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Meg van mikor kezdhetik forgatni a Jumanji: Vár a dzsungel folytatását

Meg van mikor kezdhetik forgatni a Jumanji: Vár a dzsungel folytatását

A tavalyi év egyik legváratlanabb és legnagyobb sikere egyértelműen a 1995-ös Robin Williams főszereplésvel készült Jumanji laza folytatáshoz köthető. Habár, bő 20 évvel ezelőtt az első film is szépen teljesített (50 milliós költségvetésből 262 millió dolláros bevétel) a kasszáknál, azt mégsem várta senki, hogy a folytatás 90 milliós büszé mellett majd 1 milliárdot fial majd, amivel a gyártó, Sony stúdió legsikeresebb alkotása lesz Amerikában, ezzel lekörözve az öszes Pókember és James Bond filmet. Természetesen egy ekkora bravúrt követően nem is volt kétséges, hogy újabb folytatás készül, melynek bemutató dátumáról nem rég rántotta le a leplet a film egyik főszereplője, Dwayne Johnson. A 2019. december 21-én debütáló alkotásról most pedig az is kiderült, hogy mikor kezdhetik forgatni.

Erről a Jumanji: Vár a dzsungel és az egyelőre cím nélküli Jumanji 3 rendezője, Jake Kasdan adott bővebb információkat a Collider interjújában:

Jelen pillanatban is gőzerővel dolgozunk a forgatókönyvön, de a terv az, ha minden jól alakul akkor jövő év elején neki állunk a forgatásnak. A legnagyobb nehézséget az okozta, hogy kitaláljuk pontosan merre is tartson a történet, mindezt úgy, hogy frissnek hasson akár az előző rész, de közben szépen kapcsolódjon is ahhoz.

A rendező mellett természetesen a főbb szereplők (Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan), valamint a két forgatókönyvíró, Scott Rosenberg és Jeff Pinkner is visszatérnek majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB