fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Meg van ki helyettesíti Alec Baldwin-t a Joker című filmben

Meg van ki helyettesíti Alec Baldwin-t a Joker című filmben

Tegnap végre megérkezett az első hivatalos fotó, a várva várt Joker eredetfilmből, amin bevizsgálhattuk, hogyan is fog kinézni a címszereplő, igaz egyelőre csak smink nélkül. Emellett pedig a stáb is szépen növekszik. Ma például kiderült, hogy Martin Scorsese mellé, Bradley Cooper is csatlakozott a producerek közé. Ezzel egyidőben pedig azt is megtudhattuk, hogy ki helyetesítehti majd Alec Baldwin-t, Thomas Wayne (Bataman apja) szerepében. Baldwin szerepléséről néhány hete érkezett a hír, de a színész hamar cáfolta is ezt, és kijelentette, hogy szűkös időbeosztásába sehogy sem férne bele ez a szerep. A stúdió így folytatta a keresést és úgy tűnik már sikerrel is jártak.

A ComicBook.com értesülései szerint, ugyanis megtalálták Baldwin utódját, aki nem más lehet, mint Brett Cullen. Ha a név nem cseng ismerősen, semmi baj. Habár Cullen temérdek filmben és sorozatban tűnt már fel az évtizedek során, soha sem tartozott az A-listás színészek közé. Ennek ellenére a szuperhős filmek világában igen otthonosan mozog. A 2007-es Szellemlovas-ban például ő alakította a címszereplő, haldokló édesapját, 5 évvel később pedig a Sötét lovag – Felemelkedés című filmben is volt egy kisebb szerepe. De láthattuk őt a Zátony-ban és az Apollo 13-ban is, valamint a Narcos, a Búra alatt, valamint a Lost – Eltűntek című sorozatokban is. Cullen, így olyan színészek mellé csatlakozhatott, mint Joaquin Phoenix, Robert De Niro és Zazie Beetz.

Várható bemutató: 2019. október 4.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB