fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Meg van ki alakíthatja a Birds of Prey film egyik kulcsszereplőjét!

Meg van ki alakíthatja a Birds of Prey film egyik kulcsszereplőjét!

Egyre szebben és jobban halad a DC hősnőit és rosszlányait felvonultató Birds of Prey mozi. Azt már eddig is tudtuk, hogy a főszerepet, az Oscar jelölt Margot Robbie által alkított Harley Quinn tölti majd be, mellette pedig Fekete Kanári, Vadásznő és egy Renee Montoya nevű karakter is fontos szerepet kaphat. A készítők nemrég a cselekményéről is lerántották a leplet, amely szerint:

Miután Harley Quinn szakított Jokerrel, összeáll három szuperhősnővel – Fekete Kanári, Huntress és Renee Montoya -, hogy közös erővel megmentsenek egy kislányt (Cassandra Cain) egy gonosz bűnöző kezei közül.

A leírás alapján a négy női főhősön kívül egy Cassandra Cain névre hallgató kislány is szerves részét képezi majd a cselekménynek. Cassandra Cain karaktere már csak azért is kifejezetten fontos, mert néhány képregényben ő maga is felöltötte Batgirl jelmezét. A The GWW és a DC hírek tekintetében bennfentesnek számító DanielRPK szinte egyszerre osztották meg a hírt miszerint meg van, hogy ki alakíthatja Cassandrát, Cathy Yan filmjében. A fiatal színésznő pedig nem más, mint Peyton Elizabeth Lee, aki az Andi Mack című sorozat címszereplőjeként vált ismertté, de szereplt például a Szégyentelenek néhány epizódjában is. A 14 éves színésznő tökéletes választás lehet a szerepre, hiszen korban pont passzol a képregényekből ismert Cassandrához és az Andi Mack sorozatban nyújtott alakítása alapján tehetségtelennek sem mondható. Érdekesség, hogy az előbb említett sorozatban szerepelt Asher Angel is, mielőtt egy másik DC adaptációban, a Shazam!-ban kapott volna főszerepet.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB