fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Meg van a Volt egyszer egy Hollywood Charles Manson-ja

Meg van a Volt egyszer egy Hollywood Charles Manson-ja

A főbb szereplők már javában forgatják Quentin Tarantino legújabb, Volt egyszer egy Hollywood névre keresztelt filmjét. Mellékszereplők azonban még a mai napig csatlakoznak a Sharon Tate színésznő tragikus halalát, valamint a Charles Manson által vezetett szekta ámokfutását feldolgozó megtörtént és kitalált eseményeket tartalmazó film stábjához. Legutóbb például az Inhumans – Embertelenek című Marvel sorozat egyik sztárja, Mike Moth lépett a fedélzetre, aki a legendás harcművészt és színészt, Bruce Lee-t keltheti majd életre Tarantino kilencedik rendezésében. Olyan fontos mellékkarakterek, mint a filmrendező Roman Polanski és a szekta vezetője Charles Manson megszemélyesítőit eddig titok fedte, de ma végre kiderült, hogy kik alakíthatják őket.

Sharon Tate színésznő akkori férjét, az azóta nemi erőszak miatt Amerikából kiutasított Roman Polanski-t, a rendező származásához megfelelően egy lengyel származású, effektíve ismeretlen színész, Rafal Zawierucha fogja életre kelteni. Abból a tényből kiindulva, hogy Polanski épp Európában forgatott a gyilkosságok idején nem lehet tudni, hogy mennyire lesz, vagy lehet hangsúlyos a jelenléte. Annál fontosabb lehet viszont a mészárlás mögött álló vezető, Charles Manson karaktere. Akit az elsősorban sorozat szerepeiről ismert Damon Herriman (Breaking Bad, A magányos lovas) alakít majd a vásznon. A két kevésbé ismert színész, így olyan A listás művészek mellé csatlakozhatott, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, vagy épp Al Pacino.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB