fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Megvan a Kingsman előzményfilm két főszereplője!

Megvan a Kingsman előzményfilm két főszereplője!

Matthew Vaughn 2014-ben adaptálta első ízben a Kingmsan-ek történetét a nagyvászonra. Majd a meglepő sikernek köszönhetően három évvel később elkészülhetett a folytatás is. A megnövekedett költségvetés mellett, az Aranykör alcímet viselő második rész szinte hajszál pontosan ugyanannyi összeget termelt, mint elődje. A Fox ennek ellenére, azonban nem csak egy harmadik részt, hanem egy előzményfilmet és egy TV-sorozatot is berendelt. A legfrissebb hírek szerint a Kingsman 3 már 2019 novemberében bemutatásra kerülhet, de a The Great Game névre keresztelt előzményfilm munkálatai szintén szépen haladnak, melyhez már meg is találták a két főszereplőt.

A két színész pedig nem más lesz, mint Ralph Fiennes (Harry Potter-filmek, Erőszakik) és a kevésbé ismert, Harris Dickinson (Sötét elmék). A Daily Mail információi szerint az Oscar-díjas Fiennes és Dickinson karakterei már a Kingsman 3-ban bemutatásra kerülhetnek flashback-ek formájában, ugyanis a The Great Game az első világháború idején játszódik majd. A feltörekvőben lévő Dickinson egy Conrad nevű fiatal fiút fog alakítani, aki mentorak, a Fiennes által éltre keltett, egyelőre név nélküli Kingsman-t kapja maga mellé. Ezek alapján a prequel nagyban fog hasonlítani az első Kingman film cselekményére, azzal a csavarral, hogy nem napjainkban, hanem az 1920-as években játszódik majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB