fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Matt Smith is csatlakozott a Star Wars IX. részéhez

Matt Smith is csatlakozott a Star Wars IX. részéhez

Már javában zajlik a Star Wars IX. epizódjának forgatása, ennek megfelelően pedig folyamatosan csatlakoznak hozzá újabb színészek. Az előző részek visszatérő szereplői – Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, vagy épp Oscar Isaac – mellé, olyan további színészek csatlakoztak újoncként, mint Keri Russell, Richard E. Grant és Naomi Ackie. A legutóbbi casting hír néhány napja érkezett, miszerint a Gyűrűk ura-trilógiából és a Lost című sorozatból ismert Dominic Monaghan is felbukkan majd egy egyelőre szuper titkos karakter bőrében. Ma pedig újabb fiatal színésszel bővült a stáb. Ő pedig nem más, mint Matt Smith.

Az elsősorban, a Ki vagy doki? című sorozatból ismert Smith karakterét természetesen teljes titok fedi, de a Variery című lap annyit kiderített, hogy kulcsfontosságú szerepe lesz majd a történet alakulását illetően, de, hogy ez pontosan mennyire hosszú játékidőt jelenthet számára az csak jövő év végén derül ki végérvényesen. A 36. életévében járó Smith karrierje a már fentebb is említett Ki vagy doki? című sorozattal indult be igazán. Annak végeztével pedig olyan alkotásokban kapott szerepet, mint a Terminátor: Genisys, a Büszkeség és balítélet meg a zombik, vagy a Netflix sorozata a The Crown. Ennek ellenére mégis a Star Wars IX. része lehet a nagy kiugrás számára, ami után lehetősége nyílhat arra, hogy kitörjön abból a skatulyából, amibe a az ismert sorozat miatt került.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB