fbpx
7.8 C
Budapest
vasárnap, március 7, 2021

Megérkeztek az első vélemények a Mary Poppins visszatér című filmről

December végén, 54 év után tér vissza a nagyvászonra Mary Poppins karaktere, akit ezúttal nem Julie Andrews, hanem Emily Blunt kelt majd életre. A bemutató közeledtével Amerikában megtartották az első sajtóvetítéseket, melyek után a filmes újságírók egyöntetűen pozitívan vélekedtek a Mary Poppins visszatér című alkotásról. Legtöbben a főszereplő Emily Blunt alakítását, valamint fantasztikus technikai megoldásait dicsérték. Néhány rövid véleményt össze is gyűjtöttünk nektek, amiket alább olvashattok:

Zach Pope

A VARÁZSLAT VISSZATÉRT! Emily Blunt tökéletes Mary Poppins, akárhányszor megláttam a vásznon mosolyogni kezdtem. A 2D-s animációs szegmensek pedig GYÖNYÖRŰEK voltak. Ez a film olyan varázsaltos élményt nyújtott, mint amikor először léptem Disneyland-be.

Courtney Ho-Ho-Howard

A Mary Poppins visszatér olyan, mint egy meleg, puha és kényelmes takaró, amire mindannyiunknak szüksége van. Tiszteletteljesen egyensúlyozik a nosztalgis hangulat és a modern technika között, ami egy kreatív, szemkápráztató és elrgadó filmet eredményezett. Emily Blunt pedig tökéletes.

Alisha Grauso

Bevallom elég lehangoló napom volt mielőtt beültem a filmre. Aztán két órával később boldogsággal telve sétáltam ki róla. Ez egy igazi “boldogság gyártó” alkotás. Nem lesz nehéz dolga, hogy bezsebeljen pár Oscar jelölést.

Stephen (Dirk) Libbey

Ahogy a filmbeli Banks család, úgy én sem tudtam mekkora szükségem van Mary Poppinsra, egészen addig ameddig meg nem érkezett. Emily Blunt varázslatos.

Ezek alapján a Mary Poppins folytatása, 54 évvel az eredeti után is képes volt elvarázsolni az embereket és az előzetes kritikákból arra lehet következtetni, hogy tökéletes kikapcsolódást nyújt majd az egész család számára, így az ünnepek előtt.

Hazai bemutató: 2018. december 20.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGFRISSEBB

Megérkezett a Lupin 2. évadának első előzetese

A héten tették közzé a Netflixen a Lupin sorozat második évadjának teaserét. Az első évad szerethető tolvaj igazságosztója sokunk szívébe belopta magát, és egy...

Szuperhős történetbe burkolt terápia: WandaVízió minisorozat (WandaVision – Disney+, 2021) kritika

Minden hibája ellenére az MCU legnagyobb erőssége, hogy képes tanulni a hibáiból és több-kevesebb sikerrel meg is próbál javítani azokon. Ezáltal már többször mondtam...

Ezüst Medvét nyert Fliegauf Bence filmje a 71. Berlini Filmfesztiválon

Fliegauf Bence legújabb szerzői filmjében, a Rengeteg - Mindenhol látlak című alkotásban nyújtott alakításáért Kizlinger Lillának ítélte a zsűri a Legjobb Mellékszereplőnek járó Ezüst...