fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Máris folytatást kaphat a Sóhajok című horror remakeje?

Máris folytatást kaphat a Sóhajok című horror remakeje?

Ugyan még be sem mutatták az Oscar-díjra is jelölt Luca Guadagnino (Szólíts a neveden!) rendezésében készült, 1977-es Sóhajok újrafeldolgozását, mégis szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a film előzményt, és/vagy folytatást kaphat. Erről maga a rendező nyilatkozott, miután elárulta, hogy a több, mint két és fél órás film stáblistáját is érdemes lesz végig várni, mivel egy plusz jelenettel lehetünk gazdagabbak, ami a Sóhajok esetleges folytatására vagy előzményére tesznek utalást. Ez pedig nem egy hirtelen ötlet volt a készítők részéről, Guadagnino a Deadline interjújában ugyanis az alábbiakat mesélte ezzel kapcsolatban:

Kezdetben gondoltunk arra, hogy Sóhajok: Első fejezet címmel mutatjuk majd be a filmet, de ez olyan benyomást keltett volna, hogy az alkotás önmagában nem állja meg a helyét. Véleményem szerint a későbbiekben érdekes lenne bemutatni Madame Blanc és Helena Marcus eredetét, valamint Suzy Bannion jövőjét. Szóval van esély egy újabb részre, de ez függ attól is, hogy hogyan teljesít a film.

A rendező szavaiból ítélve, tehát a Sóhajok önmagában is megállja a helyét, de a végefőcím utáni kis jelenet azért lehetőséget ad majd arra, hogy esetleges folytatások és előzmények készülhessenek hozzá. Reméljük tényleg lesz olyan jó a feldolgozás, hogy ezt szükségesnek is érezzük majd hozzá.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB