fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Már dolgoznak a hamarosan bemutatásra kerülő Halloween folytatásán

Már dolgoznak a hamarosan bemutatásra kerülő Halloween folytatásán

A Blumhouse stúdió nagy nehezen, de végül megszerezte, John Carpenter – Halloween című – műfajteremtő horrojának feldolgozásának jogait. A stúdió feje, Jason Blum pedig úgy döntött, hogy az 1978-as eredeti filmet követő – összesen – 8 folyatást/remake-et/reboot-ot teljesen semmisnek tekinti. Ezzel a felállással ült neki a forgatókönyvnek David Gordon Green  és Danny McBride párosa, akik közösen eddig elsősorban vígjátékokat vetettek papírra együtt. Humorban, az első vélemények alapján az új Halloween mozi sem fog hiányt szenvedni, de mindemellett kellőképpen ijesztő is lesz majd. Habár a hivatalos premierre még 3 hetet várni kell, de a stúdiót ez, a legfrissebb hírek nem akadályozta meg abban, hogy már most elkezdjen dolgozni a folytatáson.

Ez a nagy önbizalom, viszont nem feltétlenül alaptalan. A pár hete tartott díszbemutató után ugyanis remek visszajelzések érkeztek a filmről, mind a közönség, mind pedig a kritikusok részéről. Az IMDb-n jelenleg 8.0-ás értékelést zsebelt be a nézőktől, és a kritkusok véleményét összegző Rotten Tomatoes-on is 85%-on áll az ismételten Jamie Lee Curtis főszereplésével készült horror folytatás. Egy forrás szerint, éppen ezért kezdetek el már most gőzerővel dolgozni a folytatáson, amire a korábbi hírek szerint Gordon Green sem rendezőként, sem íróként nem szándékozik visszatérni. Persze a stúdió megvárja az első hétvégi adatokat, de ilyen előzetes érdeklődés után kizárt, hogy az alig 10 millió dollárból készült alkotás ne legyen pénzügyileg is sikeres. A Bloody Disgusting forrása szerint, ha ez valóban így alakul, akkor a Halloween 3-at (mert ugye a hamarosan bemutatásra kerülő film a számozás mellőzése ellenére az 1978-as eredeti folytatása lesz) már jövő Halloweenkor a mozikba küldhetik.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB