fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Már csak hárman vannak versenyben a Fekete Özvegy film rendezői székéért

Már csak hárman vannak versenyben a Fekete Özvegy film rendezői székéért

Még az év elején robbant a hír, miszerint teljesül a Marvel rajongók egyik legnagyobb álma és 8, az univerzumban eltöltött év után saját filmet kap a Fekete Özvegy (Scarlett Johanson) karaktere. A történetről természetesen semmit sem tudni, így azt sem, hogy a Bosszúállók 4 után vagy előtt fog játszódni. Az viszont biztos, hogy a Disney/Marvel ezúttal is komolyan veszi a feladatát ugyanis nem kevesebb, mint 65(!) lehetséges direktorral találkozott a produkció kapcsán az elmúlt hónapokban. Ma pedig az is kiderült, hogy közülük már csak hárman vannak versenyben a megtisztelő címért.

A három versenyző név szerint Amma Asante, Maggie Betts és Cate Shortland. Asante a nagy sikerű Belle című életrajzi drámával robbant be a köztudatba 5 évvel ezelőtt. Betts a Novitiate című film rendezőjeként lehet ismerős, Shortland pedig a Berlin Syndrome című horror-drámával hívta fel magára a Marvel figyelmét. A három rendezőnő külön-külön egyébként már találkozott Kevin Fiege-vel és Scarlett Johanson-nal, hogy felvázolják nekik elképzeléseiket. Habár relatíve ismeretlen rendezőkről van szó a stúdió nem valószínű, hogy mellé lőne bármelyikőjükkel is, hiszen nagyon egyedi látásmódú művészekről van szó. A Collider értesülései szerint jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Asante lehet a befutó, a várhatóan 2020-ban debütáló Fekete Özvegy film rendezői székére.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB