fbpx
1.5 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Liv Tyler lehet a Gyerekjáték remakejének főszereplője

Liv Tyler lehet a Gyerekjáték remakejének főszereplője

A Gyerekjáték című horror széria első része idén 30 éve került bemutatásra. A nagy sikerű bevezető epizódot azóta 6 folytatás követte az évtizedek során. Ezek közül némelyik komolyabb (Gyerekjáték 2-3.), némelyik pedig kissé könyedebb (Chucky menyasszony, Chucky ivadéka) hangvételt ütöttek meg. Aki nem ismerné a franchise-t annak elmondjuk, hogy az egy teljsen hétköznapi – bár első ránézésre is ijesztő – játékbabáról szól, akibe beleköltözik egy sorozatgyilkos szelleme. Ezután pedig életre kell és szép módszeresen legyilkol mindenkit, aki az útjába kerül. Az első részt készítő MGM stúdió nem rég jelentette be, hogy a némiképp idejét múlt filmet modernizálják a mai kor elvárásainak megfelelően.

Ehhez pedig a That Hashtag Show értesülései szerint már meg is találták az egyik főszereplőt Liv Tyler (A gyűrűk ura-filmek, A hihetetlen Hulk) személyében. A remake a hírek szerint merőben eltér majd az 1988-as eredetitől, például abban, hogy Chucky sokkal modernebb lesz majd és a történet egy kisgyerek helyett egy egész csapatról fog szólni, amolyan Stranger Things módra. Tyler-t egyébként az egyikőjük édesanyjának szerepére szemelte ki a stúdió. További újítás lesz majd, hogy három évtized után most először nem Brad Dourif (Gyerekjáték-filmek, Száll a kakukk fészkére) fogja szolgáltatni az éltre kelt játékbaba hangját. Dourif neve hiába forrt egybe a karakterrel, a stúdió mégsem szeretné őt alkalmazni, mert ahogy fogalmaztak teljes vérfrissítést szeretnének eszközölni a szériát illetően.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB