fbpx
7.4 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Liam Neeson is csatlakozott a Men In Black spinoff stábjához

Liam Neeson is csatlakozott a Men In Black spinoff stábjához

Szépen alakulnak a dolgok a Sony, Men in Black spinoff filmjének háza táján. Annak ellenére, hogy a negyedik Sötét Zsaruk nehez akart sínre kerülni. A harmadik rész korrekt számai és kritikái után a stúdió azon nyomban zöld utat adott volna a produkciónak, de az addigi három film főszereplői (Will Smith és Tommy Lee Jones) nem igazán kértek belőle. Ezután az is szóba került, hogy a nagysikerű vígjáték sorozat, a 21 és 22 Jump Street című filmek szereplőit vegyítenék a Sötét Zsaruk univerzumával. Ez az ötlet véleményünk szerint zseniális volt, de végül nem lett belőle semmi. Ekkor jött a stúdiónak az a terve, hogy nem rebootolják teljesen a sorozatot, inkább új szereplőkre koncentrálva mutatják be a fekete ruhások nem mindennapi kalandjait.

Ez az elképzelés pedig annyira nyerőnek bizonyult, hogy már rendezője és főszereplői is akadtak az egyelőre cím nélküli Men In Black spinoff-nak. A rendezői székben F. Gary Grey (Straight Outta Campton, Halálos iramban 8.) foglal helyet, a feltehetően két újoncot alakító főszereplő pedig Chris Hemsworth (Thor-filmek) és Tessa Thompson (Thor: Ragnarök) lesznek. Hozzájuk csatlakozott a mai napon egy igazi veterán, Liam Neeson (Elrabolva-filmek, Batman: Kezdődik!), aki szerepe szerint a londoni Men In Black központ feje lesz majd. A történet ugyanis az eddigi filmekkel ellentétben javarészt London-ban fog játszódni. Neeson elsősorban akció szerepeiről ismert, de számtalanszor bizonyította már, hogy van humorérzéke is. Elég csak a Ron Burgundy vagy a Ted folytatásaira gondolni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB