fbpx
11.5 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Levetítették az Irány a Pókverzum első 35 percét! Íme a reakciók!

Levetítették az Irány a Pókverzum első 35 percét! Íme a reakciók!

Már csak egy picivel többet, mint 2 hónapot kell várnunk a Sony, animációs Pókember mozijára, ami a Pókember: Irány a Pókverzum címet viseli majd. A most hétvégén tartandó New York-i Comic Con néhány szerencsés résztvevőjének, azonban már levetítették a Phil Lord és Christopher Miller (A Lego-kaland, 21 Jump Street) produceri felügyelete mellett készült animációs film első 35 percét. A vélemények pedig szokás szerint azonnal elárasztották az internetet. Ezek közül válogattunk most nektek:

Michelle Jaworski – Daily Dot

SZENT SZAR! Az Irány a Pókverzum hihetetlenül jól néz ki és nagyon vicces.

Brandon Davis – ComicBook

Azt a rohadt! Nagyon szórakoztató volt, Miles Morales odacsapott. Alig várom, hogy lássam a teljes filmet!

Sheraz Farooqi – Comic Book Debate

Az Irány a Pókverzum egy ÉLŐ képregény, amihez hasonlót még soha sem láthattunk. Az első 35 perc lenyűgöző volt. Ez a film NAGYON különleges lesz.

Eric Goldman – Marvel

Srácok. Srácok. Az Irány a Pókverzum első 35 perce nagyon jó volt. NAGYON. Alig várom, hogy láthassam a többi részét is.

Molly Freeman – Screen Rant

Komolyan nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mennyire REMEKÜL nézett ki az Irány a Pókverzum animációja. Úgy festett és azt az érzést keltette, mintha egy képregény lenne. Szó szerint olyan volt, mintha megelevenedett volna egy képregény.

Az eddig látott ízelítők alapján is remek szórakozásnak tűnt az első, egész estés Pókember animációs mozifilm, de a frissen befutott vélemények után még jobban várjuk, hogy jegyet válthassunk rá, mert ezzel a produkcióval úgy tűnik tényleg jó lóra tett a Sony.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB