fbpx
9 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Letitia Wright szívesen lenne az új Fekete Párduc

Letitia Wright szívesen lenne az új Fekete Párduc

A Fekete Párduc folytatása hivatalosan még nem nyert megerősítést mégis egyre több hír röppen fel vele kapcsolatosan. Ryan Coogler állítólag már dolgozik a második rész forgatókönyvön és arról is vannak elképzelései, hogy kiket szeretne benne látni. Többek között Donald Glover és Michael B. Jordan is szóba került, utóbbi ugyan az első rész végén meghalt, de valamilyen formában visszatérhet. Arról azonban még nem esett szó, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború végén szintén elhalálozott T’Challa (Chadwick Boseman) is szerepelni fog-e a folytatásban. Mi meglepődnénk, ha nem így lenne, de ha mégis megtörténne, akkor a kishúgát alakító, Letitia Wright máris bejelentkezett a szerepére:

Ha lehetőség adódna rá, hogy Fekete Párduc legyek, én benne lennék. Shuri a képregényekben is átvette testvére szerepét, ezért szerintem ez filmen is megállná a helyét. Ez persze több edzést és több tanulást jelentene, de fantasztikus kaland lenne számomra. A képregényekben Shuri egy vicces mellékkarakterként kezdte, de aztán kiengedte a karmát és megmutatta, hogy igazán kemény is tud lenni.

Személy szerint mi reméljük, hogy Boseman visszatér a Marvel-moziuniverzumába, hiszen csak nem rég csatlakozott hozzá és rengeteg lehetőség rejlik az általa életre keltett karakterben, de ha mégsem így történne, akkor a stúdió részéről érthető döntés lenne, ha helyébe a testvérét megformáló Letitia Wright lépne.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB