fbpx
6.9 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Lea Thompson hamarosan egy Howard, a kacsa reboot kapcsán találkozik a Marvellel

Lea Thompson hamarosan egy Howard, a kacsa reboot kapcsán találkozik a Marvellel

 

Bizony! Annak ellenére, hogy a 1986-os, George Lucas felügyelete alatt készülő Howard, a kacsa mind pénzügyi, mind pedig kritikai szempontból bukás lett, a rajóngók mégis imádják a távoli bolygóról érkezett kacsa karakterét. És most úgy tűnik, hogy a Marvel további terveiben is szerepelhet az egyik lefurább képregény szereplő ismételt feltűnése. Howard egyébként már a Galaxis őrzői első részének stáblistás jelenetében, valamint a folytatás elején is feltűnt egy pár mondat erejéig. Most azonban akár saját filmet is kaphat. Legalábbis az eredeti film női főszereplőjét alkító Lea Thompson azt állította, az Inquisitr magazin interjújában, hogy hamarosan ötletelni fog a Marvellel ez ügyben:

Thompson: Valóban igaz, hogy hamarosan látogatást teszek a Marvel-nél egy új Howard, a kacsa film ügyében.

Inquisitr: Komolyan?

Thompson: Uh-huh.

Inquisitr: Azta!

Thompson: Valószínűleg három héten belül sor kerül rá. És, ha lehet szívesen rendezném is a remaket [nevet]. Miért ne álmodjunk nagyot, nem?

Inquisitr: Igaz!

Thompson: De viccet félre tévé, én benne lennék!

Thompson-t legtöbben a Vissza a jövőbe-filmek Lorraine Baines-eként ismerik, de azt kevesen tudják róla, hogy az utóbbi időkben a kamera mögött is kipróbálta már magát. Többek között olyan sorozatok epizódjait rendezte, mint a nálunk is futó Goldberg család, vagy az Anyák gyöngye. A Marvel egyébként szeretné, ha a negyedik fázis filmjeinek felét nők rendeznék, így akár még erre is lehet esélye Thompson-nak, persze csak attól függően, hogy a stúdiónak mennyire nyeri majd el tetszését az ötlete.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB