fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Lassan kezd összeállni a különálló Joker film stábja!

Lassan kezd összeállni a különálló Joker film stábja!

Egyre több és több hír kezd szállingózni a Todd Phillips rendezésében készülő, különálló Joker filmmel kapcsolatban. Legutóbb azt tudhattuk meg róla, hogy az alkotás 55 millió dollárból fog készülni és, hogy a forgatás idén ősszel, egész pontosan szeptemberben veszi majd kezdetét. A jelenlegi állás szerint pedig úgy néz ki, hogy ehhez a stúdió tartani is tudja magát, nem úgy mint az eredetileg májusra kitűzött dátumhoz. Ezt bizonyítja az is, hogy lassan kezd összeállni a film stábja, sőt mi több már egy munkacímet is kapott.

A hírek szerint, a különálló Joker film forgatása Romeo álnéven veszi majd kezdetét kevesebb, mint három hónap múlva. Emellett pedig az alkotáson dolgozó szakemberek névsora is bővült. Azt már eddig is tudtuk, hogy a rendezői székbe Todd Phillips fog ülni, a producer pedig a többszörös Oscar-díjas Martin Scorsese lesz. Most viszont az is kiderült, hogy a címnélküli Joker operatőri pozíciójában Lawrence Sher kapott helyet, aki már dolgozott Phillips-szel a Másnaposok és a Haverok fegyverben című filmeken. A jelmezekért a friss Oscar-díjas Mark Bridges (Fantomszál) lesz a felelős, a castingért pedig Shayna Markowitz (Ocean’s 8) felel majd. Miután utóbbi is csatlakozott a stábhoz, így könnyen elképzelhető, hogy Joaquin Phoenix mellé hamarosan új színészek is bejelentésre kerülnek.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB